1:A SOMMARLOVVECKAN…!

Skön söndag torsdag mina kära vänner! 

Skolavslutningsperioden är verkligen ett race så förlåt min frånvaro, så här såg det inlägg som jag påbörjade i söndags ut:

Det här har verkligen varit en helt magisk dag. Solen strålar och vi har för första gången i år (!) haft en heldag ute på terrassen här hemma. Så otroligt välbehövligt och super skönt och så lyxigt härligt med sommarvärme. Äntligen!!! Men det är bara jag som har haft en dag hemma förJohanna har varit en del på vift, först en hotellfrukost med BC-dancers (som hon dansar med på alla BC Luleås hemma matcher) och nu på grill hos vänner och jag är så tacksam över att de maxar den här sommardagen!

Och då Johanna skulle iväg på avslutningsfrukost med BC-dancers så fixade jag iordning en sommarpresent till hennes 2 danstränare. Den här gången så gick jag för en winecooler + en discoboll. En winecooler förgyller alla festliga tillfällen hemma och om man placerar en discokula i fönstret så kommer den att sprida magiskt glitter i hemmet när solen strålar mot den. En effekt som jag älskar att ha i alla rum här hemma i vårt Casa.

Och BAM så sitter jag här torsdag morgon och bloggar och jag kan inte förstår hur det kan ha gått exakt 1 vecka sedan skolavslutningen på Kulturens Hus?  Det har verkligen sagt POFF så var 7 dagar borta… ha, ha.  Hur som helst – vi är hemma i Luleå och njuter starten på sommarlovet här även om man kanske inte känns så mycket som sommar just idag då jag vaknade till +11 grader, moln + vind men, men. Sommarlov it is!!! och vi blir hemma till mitten av nästa vecka då vi lyfter mot varmare breddgrader så helt OK för mig med en dålig väderdag för då kan jag få gjort massor inne utan dåligt samvete för att vi inte är ute!

Och tusen 1000 miljoooooner T.A.C.K. för helt fantastiskt fin respons på mitt förra inlägg! Ni skriver så mycket fint till mig och Johanna att mitt hjärta svämmar över…  så världens största TACK för all magisk feedback. Ni gör mig väldigt, väldigt glad, rörd och smickrad! Och Johanna hälsar också och tackar för all kärlek. We love you !!!

 

Så här blev presenterna till Johannas danstränare i BC-dancers. Den här super fina winecoolern har varit på nedsatt pris hos Rusta så kostade bara 99 kr då jag köpte den. Discokulan kommer från Dollarstore och kostar 50 kr. 

 

(bilder kommer)

 

Nu önskar jag dig en looovely dag fylld av happiness!!! 🙂

Och den här veckan vet jag att ni är många som har skolavslutningar i Norge (och kanske Sverige också?) så jag önskar er extra fina dagar fyllda av lyckliga stunder!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

53
Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “1:A SOMMARLOVVECKAN…!”

 1. Anna says:

  Blir så glad när du finner tid och uppdaterar

  Önskar er en ljuvlig sommar fylld med sol, värme och varma skratt!
  Stor kram

 2. C says:

  Ser fram emot önskeinläggen, hoppas de kommer snart!

  • Nilla says:

   Jag ser också fram emot dom inläggen, men förstår att du behöver landa lite efter flera intensiva veckor.
   Blir lite nyfiken på Johannas danslärare, för vi träffade en supertrevlig Marica på Rhodos för ett par år sen, och hon var danslärare i Luleå.
   Hon målar även fantastiska tavlor…
   Njut nu av ett härligt sommarlov, och tänk om vi får följa med på ett hörn om ni åker till Thailand <3
   Ha en fin helg!
   Kramar från Nilla

  • Elin says:

   Håper dere får en flott sommer! Gleder meg også til ønskeinnlegg

 3. nour says:

  Varför uppdaterar du inte bara bloggbeskrivning själv i bloggverktyget? Du har skrivit så många gånger att det skall göras, hade tom inne support som grejade med något (oklart vad, bildstorlek) men aldrig ändrade beskrivning osv. Bara 10 år utdaterat… Från vad jag minns från way back så gör man ju detta enkelt själv…?

 4. Anna says:

  Saknar dig! Bara så att du vet
  Stor kram

 5. C says:

  Är ni i Sverige och njuter på terrassen i +28 eller har ni rest bort i värmeböljan?

 6. Kerstin says:

  Har du loggat ut för gått?
  Var har önskeinläggen tagit vägen som du bad oss om i maj, det är 1 juli på fredag???
  Att du njuter av din tid i ert andra hem gissar jag och just nu har även Sverige lika varmt.=)Ha en underbar semester.

  • Anne says:

   Kerstin, vilken hjärtlighet du utstrålar! Hoppas din sommar blir magisk och full av feelgood och happy onsdag på dig

   • kerstin says:

    ja det är väl härligt att vi även här i svedala kan få ha tropisk värme. Jag njuter nog lika mycket gissar jag. Angående önskeinläggen så vet jag att även fler längtar till de kommer då det fanns många som hade önskningar. Ha en magisk sommar du också, le och du möter leenden!!

  • Nilla says:

   Kan det kanske vara så att Anna-Stina njuter av att äntligen vara tillbaks i deras paradis, vet också att det kan vara svårt att posta inlägg pga dåligt nät. Hursom, jag tror att hon kommer dela med sig av sina dagar å fort hon kan.

 7. C says:

  Hoppas ni har minst lika fint väder som i Sverige nu när ni tyvärr inte är hemma när det varit tropisk värme även hos er i norr i mer än en vecka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *