2 party prinsessor.

Allmänt

168397-938

Här är vi i baren på Odeon. Jag höll mig konsekvent till Champagne för att minimera risken att bli dålig… 😉  Som "mama" tål jag ju INTE mycket om dagen så det passade utmärkt att hålla sig till några glas bubbel och sen gå hem. 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “2 party prinsessor.”

 1. partyprincess says:

  Darling,
  1000 takk for en jätte mysig kveld! Vi må gjøre det igjen snart, tex. tirsdag!?
  Min mr. Big
  nr. 1,2…ehh 3 *skratt* kom å hentet meg igår.
  Kos dere i solen, ønsker dere en underbar søndag!

 2. AnnaStina says:

  Princess-
  TACK själv!! 🙂 You are a crazy girl.. Mr.Big nr.3, jag skrattar på mig! 😉 Vill höra mer om den där hämtningen?! 😉 Men snälla du, tror du verkligen jag pallar att hålla samma party tempo som i mitt tidigare liv? Ut igen redan tisdag? Oh my… tänk på att jag är en MAMA nu 😉 Men det låter ju jätte kul.. hmm.. vi får väl se! 🙂 Hoppas att du har varit piggare än mig idag?! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *