20.00 = 01.00

Det växer bananer både här & där på vår resort.

Nu ska jag mysa med p.r.e.m.i.ä.r.e.n. av Allsång på Skansen.  Hur svenne banan som helst  😉  och jag tror minsann dessutom att Sean Banan är med ?! 🙂

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “20.00 = 01.00”

 1. Jonas says:

  Kollar jag med, å lyssnar.. dom spelar så vi hör på söder 😉

 2. Lena i Uppsala says:

  Ha, ja den mannen är ett kapitel för sig… Hi, hi!
  Jag ahe precis kommit in från en löperunda och njuter med lite Allsång. Agnes är en favorit, jag gillar henne skarpt.
  Gott med thaibananer, en sådan skulle sitta fint nu.
  Kram och lev livet, för det gör jag!
  Lena

  • gizmolina says:

   Ja, det är han 😉 men jag gillar hans glad musik ! Vad duktig du är som är ute och springer ! jag ska en dag jag också…. Och ja, thaibananer är så söta & goda . Här nere växer de i grannens trädgård. Njut din onsdag fina du ! Kram !

 3. L8 says:

  Vincent gillar Jean Banan:). Här är det 14,4 grader och regn. Vi myser med gott vin, what to do…;). Njut av sköna Thailands dagar:)!!!!
  Pussiluss

  • gizmolina says:

   Johanna också! 🙂 Trist med regn….men mysigt med vin ! Lovar att jag njuter dagarna här nere. Vaknade nyss och blir alltid klarvaken då jag ser klarblå himmel. Underbart ! sitter ute på terrassen och sen väntar nog beachen idag…. Önskar dig en underbar dag och ge Vincent en kram från Johanna ! Puss ! 🙂

 4. Titti says:

  Jag ser härliga Project Runway….favorit-program.
  Kram Titti

 5. Marina says:

  Hej!

  Så härligt det ser ut. Var på Phuket är det ni har ert place?
  Jag tyckte mig se några snygga arband på din handled vilka mer än Herméz har du nu på dig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *