2012 CHAPTER 1.

Vi tillbringade större delen av januari i vårt andra hem nere i Phuket, Thailand, där vi då varit sedan mitten av december 2011.  Jag upptäckte en nyinvigd beach club i Kata: Ré Ka Ta som snabbt blev en favorit. JIG hade rest hem dagen före nyårsafton men jag och J blev kvar. 

Det är dags att göra som så många andra bloggisar: summera mitt 2012 !

Jag startar med januari, februari, mars.  E.n.j.o.y. !

♥ JANUARI ♥

Ja, jag bloggade så här s.m.å. pics då … tokigt !  Hur som helst – mormor & Hans var kvar i Phuket för att fira nyår med oss men jag & J hoppade firandet på vår resort och drog upp till Lollo & Bernie på Sunwing Bangtao och firade nyårsafton där med rislyktor på stranden. 

Min bästa Jonas och hans Åsa förgyllde våra dagar i Phuket. 

Och vi var på en härlig tjejkväll med vackra girls på Catch i Surin.

Vi var till min favoritbeach:  Freedom Beach.

Första gången jag besökte Freedombeach, 1994, var det verkligen freedom . Nu, 2012, får man beställa bord i restaurangen då man ankommer, och man ska vara glad om man får en solstol…. Men jag gillar beachen ändå.  Kanske för att den fick en speciell plats i mitt hjärta -94…

Vi besökte Big Buddha för 1:a gången , lite crazy med tanke på hur nära vi bor …  Jag fick välsignelse av munkarna och vi tog mängder av bilder på den vackra utsikten. 

När vi kom hem till Oslo igen hade äntligen bilderna på bloggen växt sig större men lägenheten vi bodde i var mindre….så det var med blandade känslor jag kom hem för jag trivdes tyvärr aldrig där…

Väl hemma var det fullt fokus på jobb och det här är en av mina absoluta favorit bilder från 2012. My little mini me.

JIG var bortrest nästan hela tiden i januari på jobb (hektisk period för honom med mässor, insalg etc.) så – J fick hänga med mig på jobb ibland. Som tur är så tycker hon att Gave & Interiør mässan är riktigt kul !

Mitt bästa januariminne? – de softa dagarna i Phuket. Inget slår de !

♥ FEBRUARI ♥

Jag startar februari med att flyga till Stockholm och gå på Odd Molly´s 10-års visning + fest.  Märkligt nog så blev jag inte så imponerad över visningen….  Jag noterar att Per H drickar champagne och några månader senare talar han ut om både det och separasjonen från Lena.

Dagen efter visningen flyger jag vidare till modemässan i Köpenhamn och i Gallery (en av många mässhallar) möts jag av den här Odd Molly montern. Snopet!  

Jag stoppar alltid hos min bästa L och M på mässan och summerar allt jag sett + myser.  Intrycken är många och jag älskar verkligen att vara där !  Modemässan i Cph är min “treat” !  

Duktiga fotografen Alex är snäll och kör en liten fotoshoot med mig inför ett uppdrag som då var hemligt men som senare resulterar i att jag hade en egen Gizmolina Corner  med mina utvalda favoritskor hos Bianco. Min månad var maj, så mer om det då.

Johanna har karneval i barnhagen och det är 1:a gången hon är med, tidigare år har vi antingen varit i Thailand eller så har hon lyckats vara sjuk precis då . 

Vårvarorna droppar in i min butik. Jag blir glad av alla söta ting från danska Rice också är ju Brukas möbler de allra finaste . 

Veckorna kryddas av modevisningar, glittriga fester och inköp. På bilden är jag på Moods of Norway´s a/w -12 visning. 

Vi avslutade februari med att J premiäråkte skridskor.  En riktigt kul happening ! 

Mitt bästa februariminne?  –  modemässan i Köpenhamn. Som alltid denna månad.

♥ MARS ♥

Jag startar mars med att få träffa Mr. Day på invigningen av ny DAY butik i Oslo och kvällen till ära har jag på mig en vintage Day bluse som självaste fru Day kom fram och berömde !

Jag hade ett fantastiskt inspirerande konferencier uppdrag i Halden och om du vill boka mig till liknande uppdrag så kan du mejla mig : gizmolinas@hotmail.com 

Hjärtat gjorde hål i öronen !

Gwyneth Paltrow lanserar en kolleksjon i samarbete med Lindex. Jag får förmånen att styla en outfit från kolleksjonen och lotta ut den till er bloggläsare.

Mitt bästa marsminne?  –  mitt uppdrag som konferencier i Halden !  och att J tog hål i öronen.

Jag återkommer med april, maj, juni & juli senare!  och note to self: arkivera bilderna bättre 2013 så att ett sånt här blogginlägg inte behöver ta 5 tim (!) att fixa  😉

 

 

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “2012 CHAPTER 1.”

 1. Så underbart med tillbakablickar! Och är det verkligen sååå längesedan du öppnade din butik? Känns som för ett par månader sedan bara… 😉

  Och du, lägg dina bilder i iPhoto. Där kan du bunta dem månadsvis, eller årsvis för den delen och du får en bra överblick över det hela. Ett litet tips bara. KRAM och god fortsättning på det nya underbara året ♡

  • gizmolina says:

   Vad kul att du gillar det ! 🙂 det peppar mig att köra på med resten av 2012 också. Och ja, tänk att jag öppnade butiken 1 december 2011. Det känns ganska galet …. ! Som tur är så lagrar jag bilderna i i-photo sedan några månader tillbaka så det finns hopp 😉 Önskar dig en riktigt god fortsättning på 2013. Kram !

 2. Lena i Uppsala says:

  Wow, vad mycket spännande Du varit med om under 2012! Jag minns allt du visat…känns som att jag varit med dig hela resan av året som varit :).
  Jag älskar den rosa tunikan med hjärtan på, du är så fin i den.
  Ha en fin kväll bästa du och jag hoppas verkligen att du trivs med ditt/ert hem i Oslo nu.
  Kram
  Lena

  • gizmolina says:

   Och jag minns många fina kommentarer från dig Lena ! och den fina tavlan jag fick som en surprise i posten ! Snäll du ! 🙂 Tack för komplimangen ang. blusen, den är en favvis. och ja, som tur är så trivs jag fantastiskt BRA där vi bor nu ! älskar lägenheten !!! Önskar dig en underbar dag ! Kram !

 3. Ser ut som en fantastisk start på 2012. Ser fram emot att få inblick i övriga året då jag är ny här 🙂
  Jag funderade på ett liknande inlägg men insåg at det mest troligt skulle ta flera timmar då jag inte heller sorterar bilder i månadsmappar vilket gör det sååå rörigt. Så jag skippade det 😉
  KRAM!

  • gizmolina says:

   Välkommen till Gizmolinas ! 🙂 vad kul att du hittat hit ! jag kör på med resten av 2012 snart så häng med… ! Önskar dig en fantastisk dag och ett underbart nytt år ! Kram !

 4. Åhhhhh jag minns allt du mimmrar om här <3

  Vad duktig du är som orkar köra en tillbaka blick. Kanske jag orkar om några dagar 😛

  Gott Nytt År kramar till er & hoppas Johanna strax är helt bra igen

  • gizmolina says:

   Jag orkade aldrig göra det förra året så i år kände jag att det var dags 😉 Hoppas att du har haft en underbar jul och att du får ett fabulous 2013!!! Puss & Kram ! P.S J är äntligen bättre och i skolan idag . Skönt !

 5. Johanna says:

  Så mkt fina bilder å minnen…
  Men det förvånar mig att du orkar fortsätta skvallra om Per Holknekt… Ring tidningarna eller låt han ha sitt som du vill ha ditt.
  God fortsättning!

  • gizmolina says:

   Tack ! 🙂 jag skriver om allt som hänt 2012 och det var en av de saker som hände. Inget mer med det. God fortsättning till dig också !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *