2014 PLANS & DREAMS.

En vacker penna gör att det är xtra kul att skriva. Jag shoppade min på en Swarovski butik i Thailand för ett par år sen. Love the bling bling!

2013 hade jag ingen kalender. Bara en väggkalender. Men då jag hittade den här fina vid kassan på ARK i julstressen så fick den bli med mig hem. Jag har flera tavlor av Björg här hemma så det passar mig perfekt att starta 2014 med att skriva in mina planer och drömmar i en kalender från henne.  Det finns t.o.m. en sida med rubriken: Sånn vill jag ha detta året, och jag älskar sånna detaljer!

Nu pågår det playdate här hemma och ute är det så mörkt att jag har svårt att tro att klockan bara är 16?!  men massa levande ljus på bordet skapar härlig mysfaktor och eftersom jag inte har några som helst planer om att gå utanför dörren nåt mer idag så ska jag strax kicka igång eld i öppna spisen och sen åker mysuniformen på. 🙂

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “2014 PLANS & DREAMS.”

 1. Wilhelmine says:

  Fine Gizmolina;)

 2. Erika says:

  Låter som en perfekt start på det nya året! Hoppas du får en fin kväll!

 3. Ann-Sofie says:

  Det där med att tända en massa ljus är den stora fördelen med vintern och mörkret! Utan ljus blir det trist!

  Kramen

  • gizmolina says:

   Eller hur?! vad hade vi gjort utan alla ljus? och ljusslingor? och andra detaljer som lyser upp detta mörker… Mysfaktorn är verkligen hög den här tiden på året! 🙂

   Njut din kväll! Kram!

 4. Kristine says:

  Uten drømmer er vi ingenting.

  Vær stolt av deg selv, du er flott og sprer masse positivitet og glede.
  Gleder meg hver dag til å titte innom bloggen, sikkert mange andre også 🙂

  Ønsker deg det beste, en fantastisk start på 2014.

  Kristine:)

  • gizmolina says:

   Det är helt sant det Kristine! Våra drömmar driver oss….!

   Och tusen miljoner TACK för fantastiskt fina ord. Om du bara visste hur mycket de värmer just idag. Helt underbart att få sån feedback! Önskar dig ett magiskt 2014 fyllt av glittriga stunder! Klem!

 5. Charlotte says:

  Åh, vad synd att den kalender inte finns på svenska! Hade älskat den!
  God fortsättning, hoppas 2014 blir lite snällare mot dig!
  Kram!

  • gizmolina says:

   Ja visst är det synd! Jag tror inte att hennes tavlor heller finns i Sverige? inte ännu i alla fall… Och tack snälla du för fina ord. Jag hoppas också att 2014 blir snällare.

   Önskar dig ett magiskt nytt år fyllt av glädje! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *