Hemmafix & chokladkaka.

Allmänt

Baka, baka, liten kaka…. 

Lilla J har varit en tur i parken med sin söta venn och jag har DET fixarprosjektet hemma så jag kommer nog inte många meter utanför dörren idag.  Ja, förutom då jag körde J till parken och shoppade en nygräddad våffla på parkeringen. Hur norskt som helst ! 😉

1:a rum ut = Johannas. Och här är det, som oftast, kaos. Ska bli skönt att få ordning & reda.

Hörde jag söndagsmys?

Har precis dukat undan en sen lunch / tidig middag. Blev chicken tikka masala idag och till dessert: nybakad chokladkaka med rosa hjärteströssel.

Kom i håg att tanka energi inför den nya veckan ! 🙂

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Hemmafix & chokladkaka.”

 1. Lena i Uppsala says:

  Hej i söndagsmyset!
  Visst är det skönt att vara hemma och skrota med diverse projekt, det är i alla fall vad vi gör här hemma. Ni gör helt rätt i att baka liten mumsig kaka, helt i min smak. Förutom diverse fix har jag morgondagen till ära, inhandlat en Sverige-tröja till EM-matchen. Vi startar veckan med skolavslutningar på tisdag och sista detaljen till klädseln köptes i går, första klackskorna… Oh, My säger jag bara… Efter många genomprovade skor fann vi till slut ett par som både mor och dotter tyckte var ok.
  Fortsätt njut din mysiga söndag och kolla din mail under kvällen….tack.
  Kram till er båda,
  Lena

  • gizmolina says:

   Du är verkligen otroligt bra på att skriva fina kommentarer till mig. Tack snälla ! 🙂 Så Sverige spelar match i morgon? Alltså jag är helt lost på EM eftersom ingen i vår lilla familj följer med… Vad kul med skolavslutning ! och klackskor! wow! Låter som att du har en fantastisk vecka framför dig ! Så – njut nu söndagen lite xtra ! Kram ! 🙂 och självklart ska jag checka mejl.

 2. Gry Jonassen says:

  Hei søte gizmolina<3

  Alltid hyggelig å kikke innom her, jeg føler at i hvertfall jeg klarer å henge med på hva du gjør, selvom vi ikke sees så ofte:)
  Selv sitter jeg og venter på Jesper og hans venn som var med innom butikken da vi var på Idol, de har nemlig sin første dobbel date med to søte jenter i dag. De har grillet pølser og hamburger hos Jesper`s kompis, og nå er de på vei hit for High School Musical og masse godis, ja 8 år er de. Du har noe å glede deg til!
  God søndag til deg og dine.

  Stor klem

  • gizmolina says:

   Men gud så SÖTT med dubbeldejt ! jag dör ! 🙂 och vilken dejt sen ! både grillat och High School Musical ! wow! gissar att tjejerna är helt sålda 😉 Hoppas verkligen att vi får till att ses snart vännen. Önskar att vi bodde närmare varandra…. Ska föresten ta en shopping tur i Sverige en gång närmaste veckorna så kanske vi kan få till nåt då ? Vi får väl se ! Önskar dig en super mysig kväll ! Klem !

 3. Åhh ser söndagsmysigt ut! Själv förbereder jag mest inför arbetsveckan, sista innan sommarlovet. Sen bär det av till Paris = )

  • gizmolina says:

   Så lyxigt med en tur till Paris !! 🙂 önskar dig en underbar sista arbetsvecka. Härligt att ha resan som mål ! Kram !

 4. Jennifer says:

  Mumsigt värre hörrudu! HÄrligt med söndagsmys :). Kram Jennifer

 5. Johanna says:

  Vill ha fler foto från ert underbara hem!

  • gizmolina says:

   Vad kul att du vill se mer ! Jag har varit lite dålig på att visa pics från detta hem för jag har inte kommit helt i ordning… Men lovar att visa några fler snart. Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *