2:a dagisdagen avslutad.

Allmänt


Oss idag.

Johanna tycker att det är hur kul som helst att vara i barnehagen (som dagis heter här i Norge) och när vi kom dit på morgon så kom direkt en söt tjej fram till hjärtat och sen gick de 2 iväg och åkte rutschkana 46 gånger. Det var verkligen lycka för mig att se henne träffa en ny kompis! 🙂


Johannas första möte med en 3-hjuling.

Nu har Johanna precis somnat här hemma efter god lunch och jag ska passa på att fixa en väldig massa saker nu då hon sover för den här veckan är minst sagt lite körig.. men kul !


Johanna och hennes nya skor. Shoppade dem i Stockholm på en barnskobutik som heter "Trollskor" på Östermalmstorg. De har kardborreband och det är ju bara SÅ smidigt när skorna ska av & på.

    
Som mamma blev jag rörd och fick tårar i ögonen ett par gånger idag: först av den här söta rosa lappen som satt i entrén på dagiset. Tänk- mitt hjärta blir stora tjejen på torsdag ! Och sen av att sitta och titta på hur kul Johanna hade då hon lekte.

Jag hoppas att du har en fantastisk dag och att solen skiner hos dig !? Här i Oslo har vi klarblå himmel och SOL idag, härligt !!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “2:a dagisdagen avslutad.”

 1. Pethra says:

  Jag förstår din lycka över att se hur Johanna får kompisar. Vi skolar själv in vår dotter på dagis nu, första dagen idag och det är en ren lycka man känner när man ser hur bra de har det. Hoppas ni får en fortsatt härlig dag i solen. Här i Gbg är det grått och lite småregnigt. Kram

 2. Så härligt att Johanna har kul på dagis och träffar nya vänner att leka med!

 3. NinaK says:

  va roligt att det går bra på dagis och att johanna hittat en kompis =)

  Trevlig tisdag önskar jag dig!

 4. Anonymous says:

  Oh, hon är så söt. : ) Kul att hn gillar dagis. Och vilka fina ibjudningar du gjort. Kram

 5. Nelly says:

  Det var jag som skrev nyss. : )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *