3-PREMIÄRER PÅ EN OCH SAMMA DAG.

Allmänt

Good lördag mina kära vänner! 

Jag kan inte minnas senast jag låg i sängen till efter kl.10! men idag hände det. Vi hade en trevlig familjemiddag här hemma med mamma och min bror igår och sen fastnade jag och mina J framför Snabba Cash och såg klart de 2 sista episoderna.  Men  jag lyckades så klart somna på slutet så måste ta och se om det idag… (happens everytime, mina J blir tokig på mig och får väcka mig hela tiden och spola tillbaka.. sjukt störigt för de som är vakna…but mama needs her sleep. Ha, ha.).  Den var i alla fall riktigt, riktigt BRA!!! och serien har ett viktigt budskap till de yngre eftersom den visar hur snabbt det kan gå att hamna fel och helt spåra ur för en 15-årig kille.  Uff, droger är verkligen inte att leka med och våra barn växer upp i en party-fest-värld som är så långt ifrån den jag själv fick uppleva. Så låt oss verkligen hopppas att våra skatter kommer att hålla sig till en färgglad paraplydrink eller ett glas bubbel och inte lockas av något glittrigt piller eller vita linjer.

Och vilken lördag vi hade höll jag på att skriva för jag hade verkligen lördags feelings igår men – lyxen är ju att det var fredag! och att vi får njuta lördag idag!  Det är det bästa med långhelger!!!  Men i alla fall, jag tog ut min snygga rosa cykel och sen blev det cykel premiär för mig då vi girls cyklade in till stan för att möta upp JIG för årets 1:a lunch på uteservering. Så det blev 2 premiärer i en: cykeltur + uteservering! Och det var verkligen sååå mysigt att sitta där i solen och se lite folk. Sen blev det en spontan liten shoppingrunda på oss girls. Den första på säkert 1 år! Johanna hittade massa fint på Gina Tricot, ett par toppar på Bik Bok, vi såg på konfirmationspresent smycken hos Fritz Ohlson och jag hittade äntligen ett nytt Dior läppstift på Kicks. Mitt favorit läppstift nr. 263 från Dior Rouge utgick nämligen från sortimentet för en stund sedan så jag har haft tidernas läppstift krise! Men nu blev det i alla fall ett nytt och jag älskar kvaliteten på Dior Rouge så kan inte tänka mig något annat.  Men det räckte att besöka 4 butiker för oss för det var så mycket folk ! så – vi shoppade i raket fart så att vi snabbt kunde cykla hem till vårt corona-safe-hus igen! 🙂

 

About last night…  Gårdagens 3:e vår/sommar premiär blev att jag dukade med de här servetterna! Det kändes så sommarfräscht och matchade det vackra vädret perfekt.  Och min brors ärm sticker fram där borta till vänster, det är en utmaning att duka med avstånd! och mamma fick ett eget bord igen, tryggast så fram till att det har gått 10 dagar efter hennes 2:a vaccinspruta.

Och här syns mitt set från Gina Tricot som jag visade tillsammans med Gizella häromdagen bättre.  Perfekt weekend outfit! 

 

Nu blir det dusch + frukost och sen får vi se vad det här lördagen bjuder oss på?!  Och om du är nyfiken på vad jag gör under dagen så kan du alltid följa mig på min insta story. Jag heter gizmolinas på instagram.

Önskar dig en magisk dag fylld av happiness!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

60
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *