30:e maj flyger champagnekorken!

Allmänt

168397-2532
Coola Carrie fotograferas før reklambilder før filmen vi alla vantar på…!

Phuket kl. 01.20, natt mot lørdag.

.. før det ar den dagen då den fantastiska "Sex and the city" filmen ANTLIGEN har premiar! I alla fall i USA, enligt "People", men førhoppningsvis så blir det runt samma datum hemma i Sverige & Norge också.

Åååå vad jag L A N G T A R!!! 🙂 Jag tror aldrig att jag har saknat någon TV serie så mycket som den (jo, då, jag saknade Dallas, Falcon Crest, Dynastin och Melrose Place också, men inte alls på samma nivå ;-)) och jag har extrem ångest før att jag missade att ta med mig alla avsnitt på DVD ner hit så en dag måste jag åka in till Patong och shoppa dem på dvd på något hemligt litet bakrum 😉

Carrie ar verkligen fabulous och den har bilden på henne ar FAB.!

Nu ska jag gøra mitt basta for att logga av och hoppa i sang før nu børjar jag bli riktigt, riktigt trøttis… Men jag har lite svårt før att gå och lagga mig før jag vill aldrig att den har lyckliga dagen ska ta slut.! eller vanta nu, den har ju redan tagit slut, før typ 1,5 time sen.. så då kan jag ju lugnt lagga mig 🙂

Happy fredag kvall!

Kram & god natt från Phuket ♥

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “30:e maj flyger champagnekorken!”

 1. A23Dm says:

  Go’natt! Och vad jag avundas ditt fantastiska liv på många sätt! 🙂 Vi är från samma stad i norr, och har båda lämnat den. Jag har bosatt mig i Göteborg. Men jisses vad jag skulle vilja lämna detta blås- och regnhål nu för Thailand! Ha det UNDERBART!

 2. .helena says:

  Åh, vad härligt Ni verkar ha det! Jag följer Din blogg slaviskt och tittar in här och blir lika glad varje gång. Du skriver oerhört bra och andas positiv energi!

  Vår familj har planer på att resa till Thailand om ca ett år. Men vi behöver veta mera i o m att vi har e pojke som är sex år och (lindrigt) rörelsehindrad. Får jag lov att maila Dig lite frågor? Om det är okej kan Du väl bara maila mig (adress ovan)?

  Hälsningar .helena

 3. Amanda says:

  Jag längtar också såå mycket efter filmen 😀 Underbar bild på Carrie med 🙂

 4. AnnaStina says:

  A23Dm-
  Å vad mysigt med en Luleå bo på besøk! 🙂 och tack snalla du før din trevliga kommentar! 🙂 Jag førstår att du langtar bort från blåsten. Har i Phuket ar det hur vindstilla som helst 🙂 Njut helgen! Kram 🙂

  Helena-
  Tack snalla du før ditt trevliga inlagg! 🙂 Jag blir jatte glad øver att du føljer min blogg så ofta! Du ar mer an valkommen att mejla mig frågor! 🙂 jag ar bara glad øver om jag kan hjalpa till. Min mejl ar: gizmolinas@hotmail.com
  Ni kan se fram emot en underbar resa før Thailand ar fantastiskt! Kram! 🙂

  Amanda-
  Ja, den har bilden ar lovely! och jag tror vi måste avbryta vår paus i Thailand tidigare så att jag kan gå på premiaren 😉 Kram! 🙂

 5. Z says:

  Jag längtar också oerhört mycket efter den filmen.. ja har hört att den ska ha premiär 21 juni i sthlm 🙁

 6. S A N D R A says:

  Ha en bra kväll!

  /SANDRA

 7. Jennie says:

  Åh hade med velat vara i thailand nu 🙂

 8. Johanna says:

  När får vi se en bild på denna underbara JIG? 🙂 Måste få se då han verkar vara så underbar och valt ut så fina kläder till lilla Johanna 🙂

 9. Jennifer N says:

  ÅÅÅÅH! jag skulle också vilja befinna mig i Thailand nu 😉 Ha det så bra där! (A)

 10. Caroline says:

  åh,så gøy med mange innlegg 🙂 🙂 🙂
  hurra!
  du er virkelig en positive person,og du får ikke lov til å slutte å blogge!!!

 11. trine å vera says:

  Hei princess, 1000 takk for den fine melding jeg fikk på valentines day, du er underbar!!
  Mys at JIG har kommet tilbake, kos dere masse. Skal maile deg en av dagene… har nettopp kommet tilbake til Norge, vært i Sveits, ski.. 😀
  Sex and the City har premiere i Norge, den 6. juni..
  visst du er tilbake til da, så er det preimer fest, og da skal vi myse!!
  Take care, njut dagene, savner deg vennen. kram

 12. AnnaStina says:

  Z-
  Jag misstankte att den skulle drøja lite langre innan den kom hem till oss. Men den som vantar pa något gott…! Kram! 🙂

  Sandra-
  Tack! ønskar dig en mysig helg! 🙂

  Jennie-
  Det førstår jag att du gør før har ar det helt underbart att vara! Kram 🙂

  Johanna-
  Haha 🙂 jag har visat honom på bild några gånger på bloggen så om du tittar runt lite kanske du hittar igen bilderna 😉 Och man vet aldrig – kanske dyker han upp pa en bild snart igen… Du får følja bloggen och se 🙂 Ønskar dig en mysig helg! Kram! 🙂

  Jennifer N-
  Det førstår jag før Thailand ar ett fantastiskt land! 🙂 Njut helgen! Kram! 🙂

  Caroline-
  Tack snalla du før ditt trevliga inlagg 🙂 Jag lovar att jag inte ska sluta blogga før det ar inlagg som dina som inspirerar mig att fortsatta! Jag ønskar dig en riktigt mysig helg. Kram! 🙂

  Trine-
  Darling! Å vad mysigt att høra från dig, nu blev jag riktigt glad!! 🙂 Jag tankar så mycket på dig och ar så nyfiken på vad som hander i ditt liv? så jag ser verkligen fram emot att få det dar mejlet 😉 Ski i Sveits låter bara lovely och jag misstanker att du stor koste dig.! Tyvarr ar vi inte hemma till 6 juni men man vet aldrig, kanske klarar jag inte att missa premiaren så kanske måste vi resa hem tidigare? 😉 Skøt om dig så jatte mycket och mejla snart. Kramar! 🙂

 13. Maria says:

  Ja det blir nog årets höjdpunkt! Har dvdboxen i den rosa skolådan och den kommer aldrig gå ur tiden. Absolut det bästa som visats på tv och jag kan bara gissa att filmen kommer bli lika fantastisk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *