+34,5 grader i skuggan & sol!

Allmänt


När jag ligger i solstolen och myser med mina blader har jag perfekt koll på hjärtat som ligger inne i svala lägenheten och sover. Fast häromdagen missade jag att se då hon vaknade så plötsligt stod hon och knackade på veranda dörren óch ville ut 🙂

Phuket kl.12.50,, måndag.

Nu sitter jag ute på vår veranda och har precis varit "working mama" en liten stund och planerat inför Bangkok.  Johanna sover gott inne i soffan och så fort hon vaknar ska vi åka iväg in till Patong.

Vi har varit nere och badat i poolen på förmiddagen och det var sååå svalkande och skönt i värmen.

Dagarna här nere är bara helt underbara och jag längtar inte hem en sekund! 🙂

Kategori: Allmänt | 29 Comments

29 responses to “+34,5 grader i skuggan & sol!”

 1. Sofia S says:

  Hej Anna-Stina!

  Vet inte om du såg "min kommentar" i ett tidigare inlägg så jag skriver igen..För det var nog ngt äldre jag kommenterade.

  Gud, jag kom på mig själv med att det var väldigt, väldigt länge sedan jag skrev något här till dig! Förlåt!

  Ni är såååå fina! Åh vilket hår Johanna har fått, känns inte som att det var länge sedan du önskade hon kunde ha spännen, men nu så! Stora tjejen. 🙂 Din beige klänning som du hade häromdagen tillsammans med vita linnet var superfräscht, o solbrännan är ju inte fy skam den heller. Här hemma gör man allt vad man kan för att fånga de små solminutrarna som bjuds. 🙂 Skönt att se att ni har det så bra! Passa på o njut!

  Den temperaturen hade jag önskat att jag vaknat till här hemma idag, tänk att få ligga i solen o mysa medans ens lilla tjej sover, det vore underbart! Än så länge får soffan duga. Vill ialfl ha lite vår nu!

  Ser fram emot att följa dina projekt när ni är tillbaks i Oslo, har du inga ledtrådar att ge oss?

  Ha det så gott! MÅNGA KRAMAR/mig o Hedda

 2. Camilla says:

  Godmorgon (iaf här hemma i Sverige), låter trevligt med en tur till Bangkok. Själva åker vi, jag och F till Köpenhamn på fredag. Vi kommer fram lagom till lunchtid och jag hoppas vädret tillåter en lunch med tillhörande kall öl utomhus i solen. Sen blir det symfonikonsert på Köpenhamns operahus, shopping och god mat. Vi kommer hem igen på söndag kväll, det skall bli toppen.

  Hoppas veckan blir som ni önskar!

  Kram Camilla

 3. Vilken underbar veranda ni har! 🙂

 4. Emma says:

  Hej hej, har væl egentligen aldrig komenterat hær, men har føljt din blogg næstan helt sedan starten….Love it 🙂 Jag bokade mige n tur till katabeach igår :))) Tænkte bara jag skulle høra med dig, hur det ær med temperaturen, ær den stabil? Ær desperat efter sol o værme, den har liksom inte kommit till Oslo æn 🙂 Så har jag hørt att det ska vara regn period, stæmmer det?

  Ha en strålande fin måndag 😉

  Varma kramar från oslo och emma

 5. Lynetmor says:

  Hei, innom for å ønske deg en fin dag 🙂 For en nydelig utsikt du har fra balkongen din. Den er jo helt fantastisk! Må le når du skriver at prinsessa stod og viftet med badedrakten foran deg til du våknet he, he. Virker som hun vet hva hun vil og det er jo så søtt 🙂

 6. Jessica says:

  Så underbart ni verkar ha det. Vilken utsikt, jag förstår att ni inte längtar hem:) !

 7. Yäyä says:

  Så fusk med alla som åker bort och

  slipper utsättas för Sveriges hemska

  skizoväder.

 8. Elin says:

  Var i Phuket är ni? 🙂

 9. E m m y says:

  Åh va härligt att få vara i phuket. Min "lossas pappa" har hus där nere, ligger ungefär vid Katabeach, ska lätt ner dit i thailand. Mysig utsikt ni hade från balkongen. kram

 10. Så int ni har det;) Vi har inte 34,5 grader men vi börjar närma oss.

 11. Madde says:

  I kväll klockan 21.00 tänder vi alla ett ljus i våra fönster för Engla och hennes familj. Ljuset skall lysa hela kvällen och lysa upp den mörka tillvaro som hennes familj just nu lever i.

  Kramar om!!!

 12. jen says:

  Vilken fin altan ni har! Eller jag tycker att HELA eran lägenhet i Phuket är super snyggt inrätt. Kul att ni ska åka till Bangkok. Vi letar hotell där nu 🙂

  Ha de så gott i värmen.

  Kram

 13. jen says:

  Vilken fin altan ni har! Eller jag tycker att HELA eran lägenhet i Phuket är super snyggt inrätt. Kul att ni ska åka till Bangkok. Vi letar hotell där nu 🙂

  Ha de så gott i värmen.

  Kram

 14. Bella says:

  Jeg forstår godt at du trives der nede. Bort fra alt maset, karrierejaget, barnehage-stress etc. Nyt dagene der nede. Misunner deg så. Kunne ønske det var meg 🙂

 15. karin says:

  vi ska också tända ljus för lilla engla,vill bara gråta ,så fruktansvärt

 16. julie says:

  Klockan nio idag, måndag 14 april tänder vi ett ljus i våra fönster för Engla och henns familj. Tänd ett ljus du med…

 17. jenny says:

  gud vad skönt ni verkar ha dt!

 18. Fredrik says:

  underbart skönt!

 19. Veronica says:

  Låter & ser himla skönt ut 🙂 Ha det bra!

 20. Carolina says:

  Kopiera gärna mitt senaste inlägg och sätt på din blogg.

 21. Johanna says:

  Låter superhärligt, jag vill också dit!

 22. Kolla bloggen min, lite härliga bilder på er där =)

 23. Nadja says:

  åå va härligt!

 24. Julia says:

  Måndagen den 14 april kl 21 tänder vi ett ljus i våra fönster för Engla och hennes familj.

  För detta vidare så att många fönster får lysa för Engla!

 25. Felicia says:

  ååå, det verkar vara jätte härligt! jag vill tillbaks till <thailaaaaand3 !! 😀

 26. Kajsa says:

  gud va härligt med SOL! 😀

 27. Ida says:

  Ååååh. Härligt!

 28. Pierre says:

  ahhh Thailand, har varit där två gånger. Otroligt varmt och skönt även om jag tycker att kackerlackor är lite otrevliga…

  Haft det bra i Phuket än så länge?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *