+36 GRADER I SKUGGAN…!

Allmänt

Upptäcker NU – lördag (påskafton) att detta inlägg inte blev postat i måndags…livet i Thailand…

Happy Easter Week min kära bloggvänner! 

Jag älskar sol och värme men alltså idag var det oh so HOT ! Vi snackar +36 grader i skuggan och sol från klarblå himmel. Inte ens jag som kan ligga i en solstol heeeela dagarna fixade mer än ett par timmar vid poolen, sen gick jag upp till terrassen och la mig under takfläktarna med en extra golvfläkt vid min sida. Puh…  Men jag klagar absolut inte ! Det är detta jag rest hit för och att få uppleva detta väder varje dag sedan vi landade här förra lördagen är pure magic!  Men – vi som har rest hit 2-3 gånger per år i 17 år har aldrig upplevt en sån här värme så det är helt klart lite speciellt.

Och idag startar påskveckan 2024 trots att jag vet att det fortfarande är vardag och skola för tex alla i Luleå men på torsdag så är det skärtorsdag och på lördag kommer påskharen! Jag hade planer om att ta med mig påskriset ner hit men kände att där går gränsen… ha, ha, .. så, tog istället med påskservetter och lite andra detaljer så får vi istället njuta påsken igen hemma i Oslo söndag + måndag innan skolan startar igen för Johanna på tisdag.

 

Jag har aldrig tidigare njutit så mycket av att “bara vara” här hemma på vår resort… 

 

…och att chilla här hemma vid poolen. 

 

Önskar dig en magisk dag fylld av happiness!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

48
Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “+36 GRADER I SKUGGAN…!”

  1. Lisa says:

    Så härligt det ser ut! Läser samma bok – så bra!! Glad Påsk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *