SISTA VECKAN.

Dagens tänkvärda.

Morning darlings!

Då är plötsligt sista skolveckan igång och snart är det sommarlov för J vilket betyder semester i sikte, en härlig känsla! 🙂

Oslo bjuder på strålande sol och jag borde som vanligt ha lagt mig tidigt igår (what´s new?) så jag slapp vara så trött nu men så kom jag på att jag skulle se en dvd som jag köpte för länge sen då vi var i Sverige. Har haft lust att se på Blondie, med Carolina Gynning, l.ä.n.g.e. så mina förväntningar var skyhöga och det var kanske just därför som jag blev lite besviken?  Den var inte helt som jag tänkt mig så av mig får den: G G G. Varken mer eller mindre.  Tycker att den var lite märklig…. Har du sett den?  Vad tycker du?

Det är något väldigt fräscht över ljusblått , mintgrönt & aqua….och den här bilden inspirerar mig!

Som sagt: älskar färgerna.

Nej men om jag kanske skulle ta den där duschen nu, som jag fick prioritera bort på morgon, så jag piggnar till? och sen ska jag kasta mig över dagens jobb innan jag tar en ut-och-shoppa-present-paus. J ska nämligen på 7-års kalas efter skolan.

Önskar dig den b.ä.s.t.a. måndagen!!! 🙂

P.S vad KUL att ni är 2604 som följer mig på instagram! jag heter gizmolinas där.

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “SISTA VECKAN.”

  1. Anna says:

    Japp, följer dig på Insta oxå 🙂 Är oxå nyfiken på filmen Blondie men har hört flera som tycker att den är sådär. Jag hade tänkt se den på bio, men kom aldrig iväg…. tur kanske? Ha en fin dag!

    Ps Du har inspirerat mig ang dom där goodiebagsen till ( var det fröknarna?) ska göra en sån liten sommarpåse till barnens farfar med lite saker han gillar, då han har ställt upp så mycket för oss. Tänkte det skulle vara kul med en liten sommarpåse 🙂 D.s

    • gizmolina says:

      Det finns ingenting som gör mig så glad som när jag får höra att jag inspirerar. Tack ! 🙂 En sommarpåse till farfar låter som en fantastisk idé. Han kommer att bli så glad! Och så kul att du följer mig på insta. Ja, alltså filmen Blondie var väldigt speciell…. men jag gillar Carolina! Njut din måndag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *