4 augusti 2006.

Allmänt

168397-856

Det var dagen då min JIG gick ner på knä och friade till mig i detta hjärta av rosor 🙂 (han hade fått en vän att åka hem till oss och göra iordning detta hjärta då vi var ute och åt….)

Vi hade varit ute och firat får 1-års dag lite försenat på "Ekeberg Restaurangen" här i Oslo. Jag var HÖG gravid (Johanna var planerad att titta ut 11/8) och vi hade en super mysig och romantiskt lyxig 5 rätters middag i deras gourmet avdelning ute på terrassen med utsikt över hela Oslo och fjorden…

När vi kommer hem så går JIG ner på knä i detta vackra hjärta och friar till mig med en rosa leksaksring som lyser i mörkret 🙂 Jag var nämligen så galet svullen i kroppen så det var ingen idé att tänka på en vacker ring då, därför valde vi ring till mig senare. Jag svarade självklart JA!!! på frieriet så sedan den dagen har vi varit förlovade.

Nu undrar ni så klart när vi ska gifta oss? Det får vi se… Vi tar en sak i taget. Just nu är vår älskade Johanna i fokus också planerar vi ju för att vara i Thailand en längre tid, sen får vi som sagt se…! 🙂

Jag läste föresten i min dagbok från den här dagen, 19/8, förra året och där står det så här:

"Jag känner mig klar för att föda men samtidigt känns det VÄLDIGT overkligt att jag ska göra det. Alla säger att jag måste samla energi till födseln… det har jag inte gjort ännu. Är inne på att föda utan bedövning men funderar på epidural".

Hur det blev i verkligheten ? det skriver jag om på hjärtats födelsedag 21/8.!

Idag har jag bestämt mig för att lägga mig i "normal tid" så detta blir dagens sista inlägg. Ska hoppa upp i soffan och softa nu.

Sov gott så ses vi nästa vecka! 🙂
(tur det är nästa vecka redan imorgon…!)

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “4 augusti 2006.”

 1. Lalla says:

  Ååå så romantiskt!! 😉
  Kram Lalla

 2. Sessan says:

  Ahhhhh…. varför har jag inte tittat in hos dig tidigare!??
  Så trevlig blogg ;0)
  Underbart inlegg, så romantiskt *mmmm*
  En underbar liten kron juvel har du också!!
  På återseende
  Sessan också i Oslo

 3. Viktoria says:

  Romantiskt, blir riktigt avis =)
  Jag vill jätte gärna se ringen som ni valde senare. Jag kan tänka mig att det är en riktig prinsessring =) God natt!

 4. Angel says:

  Vad vackert och ni tycks vara en underbar familj,beundrar dig så mycket och hoppas en dag vi blir en lika lycklig familj som ni och att jag blir som du =)

 5. Sofia S says:

  Å vad härligt!
  Jag är lite nyfiken på om Johanna är döpt? Och i såfall, har du bilder från dopet? Trevlig måndag! Kramar!

 6. AnnaStina says:

  Lalla-
  Tack. Ja, det var väldigt romantiskt! 🙂
  Sessan-
  Välkommen till min blogg! 🙂 Vad KUL att du hittat hit och att du tycker om den! 🙂 Jag var precis innom din blogg och ser att du också är svensk och bor i Oslo? eller? Likadana vagnar har vi också och myssnätet som är så fint med rosa blommor 😉 Hur gammal är din sessa? Hoppas vi “ses” här på bloggen snart igen! Önskar dig en flott dag! Kram 🙂
  Viktoria-
  Jag har lagt ut bilder på min ring tidigare, när vi var i Stockholm i våras.. men jag kan självklart lägga ut bilden igen 😉 Det tog TID för mig att hitta en ring jag tyckte om men till slut hittade jag den prinsessring jag sökte uppe i Luleå från ett märke som heter “Engelbert”. 🙂
  Angel-
  Tack snälla söta du för ett jätte fint inlägg. Blir rörd! 🙂 Väldigt fint skrivet av dig.. Tack!
  Sofia S
  Min lilla Johanna döptes i maj månad här i Oslo i Svenska kyrkan. Jag la ut en massa bilder på henne dagen efter, gå in på arkivet så hittar du bilder på den 6 & 7 maj 🙂 När är det ni ska döpa er sessa? Hur går det med korten? 😉 Och du, idag kom jag på att jag GLÖMT att posta katalogen från Jacadi till dig 🙁 FÖRLÅT! ska gå dit idag och postar omgående! Kram 🙂

 7. Sofia S says:

  Åh, då ska jag genast in och kolla på dem! Alltid så mysigt att få lite inspiration osv. Du gör ett superjobb med bloggen! Man blir alltid lika glad av allt fint du visar och skriver! 😉 Hihi, gjorde korten igår kväll och måste erkänna att jag blev ganska nöjd! Lovar att skicka en bild på ett.. (Antar att de ser amatöraktiga ut jämfört med dina men det bjuder jag på!) Haha.. =)
  Åh, katalogen ja, jättesnällt! Men ta det när du hinner, stressa inte för min skull men supertack för hjälpen!
  Ha det så bra så länge.. Kramar!

 8. sessan says:

  Hoppla!! Vad snygg layout du har fått i dag *hjärta*
  Gör du sådant själv??? Imponerad över hela design sammansättningen.
  Själv har jag inte kommit så långt att få egen desig, är sååå otroligt kräsen. Men det ska komma ja!
  Joda jag har bott här i 16 år 11 november faktiskt.
  Trivs toppen men saknar alltid min sys samt mamsen & papsen i STHLM ;(
  Det är så tokigt för jag tror jag komenterat rosa buggan på bilder i prinsessans blogg någon gång faktiskt, så hade du jammen en egen blogg *glad*… Jag har ju blivit en riktig Bugaboo freek, är så otroligt nöjd med vagnen!! Å jag har testat några för att säga så…
  Lill sessan är 19 månader nu & en underbart glad liten tjej!
  Var en tur & åt på Pizza Da Mimmo på Frogner idag faktiskt i strålande sol.
  Hoppas vi får lite välförtjänad sol & värme i några veckor nu, Oslo är ännu vackrare då!!
  Kram kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *