4 ögon på balkongen.

Allmänt

168397-1268
Min älskade Johanna står och ser på de som jobbar utanför tidigare på morgon.

Nu ligger mitt hjärta i sin säng och jag tror hon somnar "any second" för hon var super trött. Ska passa på att fixa lite här hemma nu då hon sover också lockar faktiskt soffan… tror kanske jag lägger mig en stund med massa interiörblader och myser… Det är ju trots allt söndag!

På bilden står mitt hjärta och tittar på de 2 män som stått och målat på vår balkong heeela morgonen lång. Jag börjar faktiskt förstå de som varit med i "Big Brother" och säger att man till slut inte tänker på kamerorna och att det är därför de t.o.m. har sex framför dem. För själv går jag runt här "halvnaken" på morgonkvisten och har slutat bry mig om de som står utanför fönstret för de har ju trots allt varit där i 5 månader nu 😉 Enligt alla "rykten" i huset ska de vara klara 1:a oktober, det är IMORGON, men – nej, det tror jag inte händer men om de blir klara den här veckan så blir jag världens lyckligaste!

Ska faktiskt krypa upp i soffan och "mama lyxa" nu. 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “4 ögon på balkongen.”

 1. Natalie says:

  Med mobilen i högsta hugg såklart 😉

 2. AnnaStina says:

  Ja du, den släpper hon bara när hon sover 😉

 3. Anna says:

  Låter mysigt, ha en skön söndag!

 4. AnnaStina says:

  Anna-
  Önskar dig också en mysig söndag, de timmar som är kvar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *