G.Å.D.A.G.E.N.S.

Allmänt

Så sant!

Morning beauties! 

Jag kom precis hem från en pw/joggetur i parken (jag veeeet, 4:e dagen på raken!) och det är så magiskt vackert ute nu. Så vackert att jag fick lust att hänga där hela dagen och hamstra D-vitamin….. Och egentligen är det ju sånt man ska göra. Fånga de där stunderna. För vi vet inte hur länge vi får njuta våra liv och varje dag är verkligen en gåva, vi får inte glömma det i vardags-stressen.

Men jag vet – det är ju lättre sagt än gjort, jag menar inte lätt att spontant  ta sig en heldag i parken, men ni förstår nog min poäng. Hur som helst – häromdagen var jag och gjorde refill på mina vippe extensions hos Pille Joosep Studio.  På tal om extensions 😉  ha ha.  Och jag är SÅ glad över att Pille har öppnat en till salong, i Frognerveien.13, för då har jag mycket närmare dit och den här gången fick lilla J hänga med mig så hon fick knipsa dagens:

…. de blev lite suddiga och mer “fångade i farten” än poserade 😉

Min u.n.d.e.r.b.a.r.a. stickade kofta kommer från Chill Norway som by the way har lanserat en ny egen webshop! Du hittar den HÄR.

Tee Lindex, jeans Anine Bing (hittade hennes pop-up store på NK i Stockholm och alltså dessa jeans är helt grymt sköna), skor Acne, väska Marc by Marc Jacobs. (som har öppnat butik i Oslo!).

Nu: w.o.r.k. !

Önskar dig en lycklig dag!!! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “G.Å.D.A.G.E.N.S.”

 1. Kristine says:

  God morgen!
  Herlig lesning tidlig en morgen. Blir glad av å se på glade bilder. Vi var innom den nye Marc Jackobs butikken i Oslo på lørdag. Fin butikk. Nyt sol og nydelig høstvær, her regner det. Håper på sol fra i morgen av. Ønsker deg en fantastisk onsdag 🙂
  Kristine 🙂

  • gizmolina says:

   Har butiken redan öppnat??? herregud, hur kunde jag missa det? Tack för info.! då ska jag ta en tur dit en dag snart ! 🙂

   Och t.a.c.k. för peppande feedback !!! nu blev jag glad!

   Hoppas att du snart får njuta sol och jag önskar dig en magisk dag! Klem!

 2. Solveig says:

  Så flink du er! Bra jobbet:) Ønsker deg en flott dag i det fantastiske høstværet

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! 🙂 är enormt nöjd över varje gång jag kommer mig iväg ut… skönt ! Önskar dig också en fantastisk dag ! Vädret är ju bara helt amazing ! Klem!

 3. Åsa says:

  Härlig dagens. Gillar din tee. Vad står det på den(ska fråga efter den på Lindex)?

  Ha en fin kväll

  Åsa

  • gizmolina says:

   Tack! 🙂 teen är en favorit (har faktiskt på mig den nu igen 😉 Det står: Le Marais Paris. Hoppas att du får tag i den ! & njuuut din torsdag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *