MAKE A WISH…!

Allmänt

Dagens önsk: att J slapp vannkopperna…

Kära bloggvänner! 

Åh så ont jag har i mitt mammahjärta…  för min älskade lilla skatt har varit såååå plågad av att hennes vannkopper kliat i natt så hon har gråtit och jag har smörjt på med det kylande skummet och så har vi hållit på…  Till slut gick vi upp och la oss i vardagsrummet och jag slog på en dvd med Emil och jag tror hon lyckades somna runt 04. Stackars… Så vi är 2 trötta girls här idag…zzz…och jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde ta över hennes vannkopper så att hon slapp dem… men det går ju inte så vi får ta en dag i taget och hela tiden påminna oss om att detta är övergående och att hjärtat snart dansar igen!

Och tusen 1000 t.a.c.k. för alla tips och råd ang. salvor, potatismjöl etc. Om denna natt blir lika jobbig så är vi klara för att testa “allt” i morgon. That´s for sure!

Min älskade mamma bjöd ut mig och mina J på en riktigt trevlig och god middag i söndags.

Senaste favorit spelet? Mikado. Johanna loves it! Och jag måste tipsa om hennes fina rosa  jacka, det är den jag visat på insta för en stund sen, från Lindex.

Nu ligger hjärtat, naken (klarar inte att ha på sig nåt som skaver mot kopporna, inte ens sin fluffiga morgonrock), framför Disney Channel efter att hon har sytt både väskor och plånböcker. Oh yes, pyssel is the shit dagar som dessa.

Önskar dig en härlig lill-lördag! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “MAKE A WISH…!”

 1. Christina says:

  Hoppas att lilla Johanna snart får bli fri kopporna, inte kul alls med vattkoppor.
  Och din mamma, hon är ju bara hur snygg som helst. Vet att hon är lika snygg och ärtig i verkligen eftersom vi suttit och ätit lunch vid ett bord bredvid henne och hennes man för ett antal år sedan på en servering vid Kata Beach.
  Kramar till er!

  • gizmolina says:

   Tusen tack för din fina kommentar och för omtanken Christina! 🙂 Jag hoppas också att Johanna snart blir fri från kopporna… Och så fantastiskt kul att du har suttit och lunchat vid sidan om min mamma och hennes Hans nere i Phuket! Mamma hälsar och tackar för komplimangen!!!

   Önskar dig den bästa torsdagen! Kram!

 2. Josefine says:

  Krya på lilla vännen. Usch jag minns när mina fick det. Ella såg ut som en köttkaka hon var väldigt liten och slapp INTE lindrigt undan.

  KRAMAR!

  • Tusen tack vännen! Hjärtat har inte en speciellt lindrig variant hon heller….önskar att jag kunde flytta över kopparna till mig själv så hon slapp…. Men samtidigt så är det ju bra att de blir färdiga med det…

   Önskar dig en härlig fredag! Kramar ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *