50-ÅRS FEST…!

 

Happy måndag mina kära bloggvänner!

Igår hade jag verkligen en super härlig chill söndag vilket passade mig utmärkt efter lördagens fest så förlåt min frånvaro. Jag påbörjade det här inlägget men så fastnade jag väldigt spontant i en julfilm på kanal 11 (en kanal jag i vanliga fall aldrig ser på…), du vet en sån där smörig, lugn amerikansk julfilm utan kända skådisar där det är så där maxat julpynt i varje scen att man smäller av och där man förstår från 1:a scen i filmen exakt vad som kommer att hända men man bryr sig inte för man vill bara ha julstämningen som filmen ger.. Exakt en sån film var det! Se den om du inte sett den och om du bara vill ha myyyyys…. den heter “A Gingerbread Romance”. It´s very cute!

Och idag startade veckan med att jag varit tillsammans med min älskade mamma till läkaren, jag är så tacksam över att jag kan följa med henne för det kan hjälpa att ha 4 öron med sig + att jag kan sitta på sidan och anteckna vad som sägs eftersom dessa besök går i en rasande fart.  Men nu – tillbaka till lördag! Jag var bjuden på fest för att fira min kära bästa vän Bodil som fyller 50, idag!, och eftersom jag vet att ni gillar att jag delar tips på presenter så kommer här ett litet bildregn över vad jag hade med mig. Det var en riktigt trevlig kväll och jag somnade med ett stort smil då jag kom hem!

 

Jag gick för presenter som passade det tal som jag höll för min vän så i talet så överlämnade jag presenterna då jag pratade om olika symboler / händelser som matchar vår vänskap.  Discokulan är en symbol för att vi älskar att dansa disco + att vi varit på bl.a. Alcazar tillsammans, bubbel för att vi älskar bubbel och ofta skickar varandra kul bubbel quotes på sms (detta bubbel har “guldkonfetti” i sig, super coolt, köpte det i England – lägger upp en story av det på instagram), en glittrig paljett topp för att vi älskar glitter, ett par kul 50 glasögon också en stjärna som lyser eftersom min vän är en stjärna! som lyser.

 

Också hade jag så klart med mig ballonger (istället för en blomma), det är “min grej”, som ni vet.

 

Jag invigde en ny topp från By Malina som jag lyckades spilla skagenröra på efter typ 10 minuter (orkar inte…) så idag har den lämnats in på kemtvätten…  Har haft lust på den här toppen länge och har t.o.m. köpt den en gång men returnerat men nu så..  Jag är så tacksam över vänskapen med Bodil och jag är så glad över att jag har lärt känna Maggan genom henne.  (tusen miljoner TACK för en FAB kväll !)

 

 

Jag lärde känna Bodil då vi flyttade tillbaka från Luleå 2015, våra döttrar hamnade i samma klass, och efter bara någon dag så frågar hon mig om vi ska gå på SPA?  Det säger allt om henne! Sedan då har vi varit vänner och det är så kul att våra döttrar är BFF´s.  Livet alltså, det matchar ihop oss med vänner på ett fantastiskt sätt!

Önskar dig en riktigt, riktigt fin start på veckan !

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

55
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “50-ÅRS FEST…!”

  1. Lena says:

    Låter som en fantastiskt fin vänskap med Bodil.

  2. L says:

    Jag blir så glad och inspirerad av dig! Du är bäst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *