-50% hos Bik Bok.

Allmänt

Ett snabbt tips i farten mellan dagishämning & middagsfi : Idag har alla Bik Bok butiker i Oslo -50% på alt!

Happy shopping!! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “-50% hos Bik Bok.”

 1. John says:

  Jag minns inte vad som utlöste allt men plötsligt small det. En av mina vänner blev slagen av en vakt med en batong så jag flög in. En kraftig spark i vaktens mage fällde honom. Några sekunder senare satt jag i baksätet på en polisbil igen.. …fuck nu var jag myndig!

 2. Nanna says:

  Hei, vet du at Anna Anka kommer til Paleet i morgen? Det er sammen med Kamille, så du vet det vel…
  Ha en fin kveld, håper det ble Paul&Joe sister kåpe på deg, den er så fin 🙂
  klem

 3. Johanna says:

  Så typiskt att man ej kunde strosa där idag. :-/

 4. gizmolina says:

  Nanna-
  Nej, det visste jag inte så TACK för tipset! Du får gärna smsa el mejla mig mer info så kanske jag kombinerar hennes besök med min shopping 😉 jag hann nämligen inte innom er idag… Önskar dig en FAB fredag !! Klem! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *