MINI ME & TAKE AWAY.

10924698_10152594746595796_2796200007915965746_n

Dagens Johanna i sin fina jacka från Kapp Ahl (gillar att alla dragkedjor/glidlås är i guld) också har hon så klart Johaug handskar. Kjolen + strumpbyxorna kommer från Soup Store och de där strumpbyxorna från MP är klara favoriter hos oss. Använder inga andra på J.

Den där energin jag skrev att jag fick av att träna? Well… jag vet inte helt vad som hände men jag s.o.m.n.a.d.e.! Jo, det är sant. Jag somnade när jag satte mig i fåtöljen en liten stund och vaknade när det var dags att hämta Johanna. G.a.l.e.t.!  Min kropp fick nog en träna-i-Oslo-chock! 😉  (i kombination med att jag var uppe och jobbade lite för länge igår, till kl.03…).  Men nu är jag klarvaken och ringde precis JIG och bad han fixa take-away middag (från Lille Asia, åh så gott!). Han reser nämligen bort igen i morgon så jag kände att jag gärna slipper stå vid spisen i kväll eftersom vi girls blir home alone ganska länge sen.

10941839_10152594777795796_2712963607603645038_n

Det är inte ofta J är på så bra humör när jag hämtar henne så då gäller det att passa på att fota.  (oftast är hon så hungrig att hon är helt tom för energi och då är det inte speciellt festlig stämning kan jag lova… )

Nu ska här dukas och tändas ljus också lovade jag visst att hämta upp ett par resväskor från källaren och då kan jag ju passa på att bära ner den där julgranen som jag snubblat över i en vecka nu 😉

Njut kvällen!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “MINI ME & TAKE AWAY.”

 1. Kristine says:

  GOD MORGEN 🙂

  Så SØT og nydelig lue 🙂

  Flott innsats, å gå og trene. 30 min er veldig, veldig bra. Husk! En skal aldri begynne med for mye, det skal komme etterhvert.

  Så på tv for et par uker siden at bare det å få på seg treningstøyet gjør noe med en, så videre at en har bestemt seg for å gjøre noe i 10 min – da er sjansene større for at en klarer det – en skulle ikke begynne med for store mål, men gradvis øke på. Du var kjempeflink i går. Flott innsats! Vær meget stolt av deg selv.

  Ny dag og nye muligheter! Ønsker deg det beste. Takk for mange flotte innlegg og bilder.

  Klem, K 🙂

  • gizmolina says:

   Jag blir alltid så glad över dina kommentarer Kristine! Tusen 1000 tack för fantastiskt peppande och fin feedback! 🙂 You made my day! Och så intressant ang. träning… jag tror också på att det är bättre att starta i det lilla och sedan jobba sig vidare… och tack vare dina ord här så känner jag mig xtra stolt över att jag kom mig iväg. Nu är nästa mål att komma mig i väg i morgon igen.. i

   Önskar dig den bästa dagen fylld av glädje! Stor klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *