SWEET DREAMS…ZZZ…

Allmänt

funny-saturday-quotes-for-pinterest

…zzz…

Mina kära bloggvänner! 

 

Detta måste vara första gången e.v.e.r. som jag varit här i Casa Gizmolina Phuket i 1,5 dag utan att ha skyndat ner till en solstol.  Det, om något, är ett tecken på att jag inte mår tipp topp… Uff, jag tror att jag kanske helt enkelt har kört lite slut på mig själv efter allt som har hänt i mitt liv senaste tiden… (flytt (stor omställning), bilolycka (den har satt stora spår hos mig, mycket obehagligt), cykelolycka (kan fortsatt inte sova på högersida…), krock (hände häromdagen, en lastbil körde in i min bil då jag vejde för en blinkande ambulans, lastbilen hade för lång bromssträcka…), bruten vänskap (kan liknas vid att man blivit lämnat i en långvarig relation och står snopen kvar, i chock, och inte förstår vad som hände? förfärligt trist…), vattenskada (oh my.. say no more) och diverse annat som stulit energi….). Så ja, lite vila, eftertanke och softa dagar här nere i sol & värme är nog den bästa medicin jag kan få!

Men alltså förstå krisen då jag packade upp resväskan igår och insåg att jag glömt följande hemma: 1.mina absoluta favoritsolbriller  (help!) 2. adventsljusen till adventsljusstaken. Ja mina vänner, det kanske inte låter som någon större kris men – att hitta enkla vita stearinljus i rätt size här nere är typ helt omöjligt (finns kanske importerade till något charterhotells minilivs, men inte i butikerna här där vi bor).. 3. mina träningsskor !  Men  fördelen med de är att jag kan shoppa nya, det är värre med de 4 ljusen…!  😉

12342401_10153216159785796_4356802054860836923_n

Jag är så i.n.t.e. klar för foton ännu blek & fet som jag är men en selfie med hjärtat lyckades jag i alla fall få till efter hennes pooldopp i eftermiddag. Johanna tycker att jag ser ut som en humla i mina Gucci briller, Ha, ha. (får styra upp så att mamma kan ta med mina favvisar då de ankommer senare i december).

12347633_10153216137795796_7798322486045618106_n

Det var ett kodac-moment utanför vårt hus då vi var på väg ut på shopping i kväll. 

12391868_10153216161310796_7906101175783593456_n

Jag lyckades aldrig knipsa någon bild av oss under den vackra julbelysningen i Bogstadveien i Oslo i fredags så gissa om vi blev glada då vi hittade exakt lik inne på Central Festival. Fast i grönt istället för vackert vitt så klart, vi är ju trots allt i Thailand, the land of colourful bling bling´s! Ha, ha.  Hjärtat har på sig en super cute jumpsuit från Polarn O. Pyret. Vi tok älskar hela den här kollektionen med flamingos!

Ooops, nu är kl. 03.15 här och min lilla J somnade nyss (!) vid min sida här i sängen (hon har jet lag deluxe) där  jag ligger med min mac i knä nedbäddad under vårt fluffigt härliga täcke i ett svalt ac rum…  Men, jag loggar av så fort jag postat inlägget….zzz….  Och i morgon är det jag som ställer klockan på 08.50 eftersom det ska komma några datakillar hit och checka internet (vi kan i.n.t.e. riskera att bli utan igen) så ja, wish us luck att vi kommer oss upp såååå galet tidigt! (det är precis vad vi behöver för att komma i fas med tiden). Nej, om jag ska hinna checka insta, news, några bloggar, pinterest etc innan jag somnar så är det bäst jag loggar av nu…..

Sweet dreams sweeties!

See you in the club…! 😉

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “SWEET DREAMS…ZZZ…”

 1. Lillyk says:

  Massor med kärlek och styrka till dig. Tack för en toppenblogg och för att du delar med dig av ditt liv till oss. Tand om dig, du är värdefull! KRAM

  • gizmolina says:

   Åh vilken fantastisk kommentar att få. Tusen 1000 miljoner TACK Lilly! Jag blir helt rörd… Nu gjorde du verkligen min dag här! & du inspirerade mig till att blogga ännu mer!!!

   Önskar dig en magisk dag fylld av solsken & lyckliga stunder! Stor klem! 🙂

 2. Evelina says:

  Uscha!! Hoppas du snart mår mycket bättre, tror iaf att du är på helt rätt ställe för att “ladda dina batterier”. Imorn får du åla ner till en solstol och bara ligga och njuta!! =)

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för omtanken Evelina! 🙂 Ja, det här är verkligen rätt ställe att vara på för att ladda batterierna så jag satsar på att jag snart kommer starkare tillbaka…!

   Önskar dig den allra bästa dagen fylld av positiv energi! Kram!

 3. Titti/Umeå says:

  Glömde också solglasögon förra julen.
  Fick köpa på lokala affären…..inte riktigt min stil men vad att göra.
  Tror jag ska lägga ner de redan ikväll i min handbaggageväska.
  Det där med vita ljus är knepigt….vet att i vår by har det funnits att köpa fejkljus till adventsljsstaken.
  Tror dock de kommer från Ikea.
  Nu hoppas jag du får en lugn skön tid i Thailand.
  Det behöver jag också!
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Ja lägg ner solbrillerna redan idag för de är i.n.t.e. kul att glömma hemma! Kan knappt vänta till mamma kommer ner hit med mina…. Men vet du, jag hittade ljus igår ! Wohooo!!! så nu kan det bli 4:e advent anytime! 🙂 Och tusen tack för omtanken Titti! Jag satsar på att detta blir en månad fylld av härlig avkoppling.

   Önskar dig en riktigt härlig dag! Tänk snart får du också njuta sol & väme! Kram!

 4. Jonas says:

  Du är fantastisk – alltid! Önskar att jag hade din energi babe <3

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner TACK bästa! Du är så omtänksam och jag saknar dig! I 2016 s.k.a. vi till Thailand tillsammans!

   Puss & Kram! 🙂

 5. Maria says:

  styrkekramar: )

 6. Sussie says:

  Vilka prövningar du utsatts för. Hoppas 2016 blir FAB! Njut av familj, sol och värme nu. God Jul. / Sussie

  • gizmolina says:

   Ja, lite väl många senaste tiden kan jag känna…. Så tusen tack för omtanken Sussie! Jag hoppas också av hela mitt hjärta att 2016 blir FAB! både för mig och dig ! 🙂

   Önskar dig en underbar förjulstid! & god jul till dig också! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *