6 dagar till julafton…!

Allmänt

168397-2206
Så här såg det ut hemma hos oss förra julen. Kuddarna kommer från Gant.

Jag måste erkänna att det känns såå märkligt att det är julafton om 6 dagar för det enda som påminner mig om att det är jul är de julpynt jag har med mig i resväskan + att jag idag såg små söta julgranar i plast + julpynt att shoppa inne på Central Festival 🙂

Så jag är GLAD jag pyntade hemma före vi reste så att jag fick uppleva lite äkta julstämning även i år.

Hoppas att du njuter dagarna fram till tomten kommer och att du  – mitt i julstressen – hinner stanna upp och mysa också för det förtjänar du! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “6 dagar till julafton…!”

 1. Linda says:

  Hej! Har nyligen hittat till din blogg och det ska bli så roligt att följa ditt bloggande från Thailand. Hur länge har ni tänkt att stanna? Eftersom ni köpt en lägenhet förmodar jag att ni blir borta ett tag…det är ju lite av en framtidsdröm även för egen del =)
  /Linda

 2. christine says:

  vilken fantastisk gran ni hade, vilken underbar belysning, riktig kalle anka! kommer det inte kännas konstigt att komma hem på våren och du har julpynt uppe?..eller hann du ta ner allt innan ni åkte? önskar er en underbar jul!

 3. Maria says:

  Hej! Älskar din blogg och kikar in här varje dag. Jag älskar när du visar inredning, du har jättebra smak där 🙂 Skämt o sido, vi har rätt lika stil känns det som, och det är alltid kul att se hur andra har det och man får inspiration av det 🙂

  GOD JUL (:
  Kram, maria

 4. Hej! Älskar din blogg och kikar in här varje dag. Jag älskar när du visar inredning, du har jättebra smak där 🙂 Skämt o sido, vi har rätt lika stil känns det som, och det är alltid kul att se hur andra har det och man får inspiration av det 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *