MY LIST OF EVERYTHING…!

 

Glad lille lördag mina kära bloggvänner! 

Solen strålar och en härlig energi flödar här inne. That makes me very happy !!!

Idag har jag lust att köra en mini version av “My list of everything” som är en sån sida som jag alltid älskar i magasiner och just den här är kopierad från en favorit: Red. Men som ni vet så köper jag nästan inte magasin längre eftersom jag har börjat att läsa alla i app:en Readly (helt genialiskt !) men igår då det var pressfrihetensdag och -50% på alla så passade jag på att köpa med mig ett gäng hem:   Harper´s Bazar, Femina, Damernas Värld, Allt i Hemmet och danska ELLE (någon mer än jag som tycker att svenska ELLE tappat det och blivit så mycket sämre?). 

Så, en kort version av “My list of everything” it is och om ni gillar inlägg i stil med detta så får ni peppa mig att göra fler genom att kryssa på det rosa hjärtat ♥ eller lämna en kommentar! 🙂

 

♥♥♥

 

The candle I love to light is…

När jag hade min butik så bestämde jag mig för att en doft skulle bli min “Gizmolina doft” så istället för att ha 10 olika doftljus för kunderna att välja mellan så valde jag ut en favorit och sålde bara den.  Sedan då är det det doftljus som jag köper om och om igen…  Det är doften Saijo Persimmon från Voluspa. Love, love, love it !!!

My signature lipstick is…

Dior!  jag älskar kvaliteten på deras läppstift Dior Rouge och har använt det så länge jag kan minnas. Tyvärr så byter de ut sina läppstift då och då så just nu söker jag efter en ny favorit färg, fram till dess så använder jag nr. 219 också brukar jag mixa det med ett YSL läppstift som heter Rouge Volupté Shine nr. 15 för att få till bättre färg…

My favourit pair of shoes is… 

Mina guldfärgade Gucci skor! Vi var i Hong Kong för att fira min födelsedag och jag fick pengar av JIG för att åka ut och köpa mig en present.  Tyvärr så råkade jag köpa de lite för små så de står mest till pynt i min walk-in-closet men jag älskar dom.  Mina favoritskor, av de jag använder, är mina Golden Goose sneakers. Jag köpte de i Oslo för 4 år sedan hos Den Dama och har använt de så mycket att de börjar gå sönder…  På vintern är det 100% Ugg & Moon Boots som gäller. Till beachen: Havaianas.

My signature scent is…

Sedan några år tillbaka så har det varit Gucci Bloom men så körde de plötsligt en stor lansering på Gardemoen Airport för en ny doft: Gucci Flora Gorgeous Gardenia EdP då vi besökte Oslo i december och jag blev förälskad… Och eftersom min Bloom var på väg att ta slut så var det perfekt tid för något nytt!  Så –  sedan den dagen doftar jag Gucci Flora Gorgeous Gardenia  24/7 och  jag känner mig inte klädd förrän jag har tagit på mig min parfym på morgonen.  För mig är parfymen pricken över i till min outfit. Och när vi var i Dubai så testade jag Chloé Nomade  Eau de Parfum som doftar heeelt magiskt så den står på min önskelista… !

When I want to cry with laughter, I call…

…min vän Jonas Lindius. Vi lärde känna varandra då jag gick i 8:e klass och han i 9:e och av mina bästa närmaste vänner så är han den som har känt mig längst.  Jag börjar att skratta nu bara av tanken på att ringa honom! Love you Jonas! Jag skrattar även massor då jag ringer mina bästa vänner Jonas Norén och Kjersti !  Love you!!! 

♥♥♥

That’s all för nu. Om ni gillar sånt här så bjuder jag på fler en annan dag !

Nu ska jag ta tag i tråkiga to do´s som disk och tvätt. Kommer bli så skönt när det är gjort och då ska denna vackra soliga kväll njutas.

Önskar dig en riktigt festlig och mysig lille-lördags kväll ! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

42
Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “MY LIST OF EVERYTHING…!”

 1. Tina says:

  Ja Diors läppstift! Finns inget annat som slår dom. Man blir silkeslen utan att bli kladdig! Jag använder nästan bara Diors parfymer också, har fastnat där, ska lyfta blicken nästa gång och prova nått annat märke. Tack för tipset!

 2. Emma says:

  Åh vilket bra inlägg! Fler sådana!

 3. L says:

  Älskade detta inlägget så vill ha mer♥♥♥
  Vill ju att du ska svara på frågorna från frågestunden du hade för ett bra tag sedan;-)

 4. Anna says:

  Love love love

  Ha en strålande fin dag bästa AnnaStina!

 5. viktoria-pinkpastry says:

  Jättekul! Stor kram!

 6. Nilla says:

  Jaaa fler sånna inlägg 🙂
  Gillar även när du intervjuar dig själv, eller när du blir lite “djupare” och skriver om livet i allmänt. Du inspirerar så mycket och jag vill gärna läsa om hur det kom sig att du flyttade till Oslo, om din tid som ägare av Gizmolinas och om hur du får energi när livet inte alltid är så lätt. Kramkram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *