8 MARS.

12804614_10153370102270796_7640972779041611674_n

Gooodmorgon alla FAB girls där ute! 

Det blev en lite rörig natt här men vi lyckades somna om runt kl.05 och sov sen till 09.30…zzz… J verkar piggare idag så jag ska smita ut och handla lunch till oss. Eller det blir ju J´s frukost / lunch / middag / frukost / lunch konstaterade vi precis för hon åt ingenting igår, drack bara.  Men som sagt: jag hoppas av hela mitt hjärta att det går åt rätt håll nu. Det att hon vill äta är i alla fall ett b.r.a. tecken!

Och idag är det ju internationella kvinnodagen, 8 mars, så jag skickar extra mycket girlpower till alla er fantastiska tjejer där ute! Och du, håll fast vid din dröm, no matter what…! Allt är möjligt om du satsar helhjärtat och tänk på att det är dagen i dag och dagarna som kommer som är det liv du ska leva, historien kan vi tyvärr inte gå tillbaka och ändra på… Så: blicka framåt & tänk möjligheter!

brigitte-bardot-2

Min favorit girlpower bild…!

Måste sticka ut nu….  återkommer lite senare.

Önskar dig en dag fylld av lyckliga stunder ! 🙂

May the force be with you!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “8 MARS.”

 1. Camilla says:

  Ha en strålende dag fine du og tusen takk for all inspirasjon og herlig feelgood på bloggen, god bedring til Johanna

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack för fantastisk feedback! Nu blev jag riktigt, riktigt glad! 🙂 Och tack för omtanken ang. Johanna. Hon är som tur är bättre idag så i morgon blir det skola.

   Önskar dig en magisk onsdag Camilla! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *