8 väskor & 2 prinsessekroner.


När jag skulle fotografera gullet så sprang hon fortare än fort 😉

Igår kväll då vi kom hem satte jag mig vid datorn en stund (och bloggade) och plötsligt så står Johanna i dörröppningen till kontoret och säger “hej mamma!” med dubbla ballerina klänningar, 8 små väskor, 2 prinsessekronor, 1 hawaiikrans och några små glittriga prinsesse saker. Mitt hjärta smälte… det är 1:a gången hon klätt ut sig helt själv.  Att gå på balett inspirerar henne verkligen ! 🙂


Sötnosen.. som  klätt ut sig helt själv 🙂


“Få se mamma!” har hon börjat säga då jag fotograferar..  Hjärtat är lika glad i sina väskor som jag är i mina. Väskor är verkligen en “tjejgrej” deluxe. Jag bara ÄLSKAR väskor och det har jag alltid gjort så det har blivit några genom åren…

Just nu sover mitt hjärta en liten nap och eftersom vi är home-alone så njuter jag min “egentid” en stund 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “8 väskor & 2 prinsessekroner.”

 1. Sofia says:

  Hej Anna-Stina!

  Jag vann en tävling i somras (Dodde). Jag har mailat din hotmail flera gånger men inte fått svar. Kanske har det blivit något fel eller kanske du inte har haft tid än. Förstår att du har ett busy life 🙂

  Kram!

 2. Hej Sofia ! FÖRLÅT att jag inte hört av mig. Mejlar dig i kväll. Kram ! 🙂

 3. Linda says:

  Vilken liten glad tjej!

 4. Johanna says:

  Åh en som liten "snötnos". Vad fin hon var i nedsläppt hår! Mina 3 prinsessor har alltid varit tokiga i väskor och den lilla, Märta, är extra mycket för att klä ut sig! Visst är det kul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *