LILLELÖRDAG & ÖGON FIX…!

Happy lille lördag mina vänner! 

Nej men a.l.d.r.i.g. tidigare har väl en “vippe tid” varit såååå efterlängtad! Jag såg inte ut då jag körde iväg till min avtale strax efter kl. 08 på morgon.. jag hade typ 3 fransar på vänster öga och 5 på höger efter att det gått allt får långt sedan min senaste tid p.g.a. min och salongens semester hamnade i o-synk. Lägg dessutom till 4 veckor i värmen i Thailand… Oh my. Det var kris! Så känslan just nu då mina nya fransar är i box är inget annat än helt magisk och att fixa fransarna är verkligen ett av mina bästa life hacks så mitt tips om du ska unna dig något extra i höst är att boka tid för fransförlängning för att slippa mascara (eller ja, nästan slippa, jag kör mascara på underfransarna) är inget annat än sååå super skönt !!!  för man sparar både kladd och tid. Och då jag ändå var igång så bokade jag tid för att fixa mina bryn också så ska tillbaka till salongen om ett par timmar. Jag är katastrof dålig på att piffa med mina bryn men nu är de så solblekta att jag inte har något val. Så en riktig “ögon-spa-dag” it is vilket passar perfekt nu då solen lyser med sin frånvaro.

Sen såg vi klart serien Uncoupled igår och nej, den får tyvärr inte mer än G G i betyg av mig för den är allt för seg och känns allt för “billig” rent produktionsmässigt. Men tajmingen att se den nu var i och för sig perfekt eftersom det är Pride i Stockholm och hela serien utspelar sig gay miljö…   Ni som bor i Stockholms området får inte missa Pride paraden på lördag! Den brukar vara helt FAB och nu är den säkert extra sparkling efter det var några år sedan sist! 🙂

Önskar dig en lovely day fylld av positiv energi! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

59
Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “LILLELÖRDAG & ÖGON FIX…!”

 1. Lena says:

  Vad är det som gör att du inte har fullt egna fransar? Har varit massor i sol och även badat, har aldrig tappat några fransar.

 2. Des says:

  Det är inte lika populärt med fransar längre så här är det svårt att hitta nån som gör dom fortfarande. Min dotter gjorde förut men slutade då den hon gick till la ner sin salong. Tur du har kvar din så du kan fortsätta. Själv använder jag mascara haha. Funkar bra för mig. Vilken gymnasieutbildning blev det för Johanna?

 3. Tanya says:

  Det låter lite fånigt att kalla det för en kris att ha tappat sina lösögonfransar ärligt talat! Det är som sagt inte så populärt längre, jag har oxå gjort det innan i perioder, men lagt ner helt nu. Det känns bättre med naturliga fransar. Jag färgar dom ibland, går oftast utan mascara. Bättre att fokusera på ögonbrynen, som man kan få fina med serum, färgning och formning!

 4. Sarah says:

  Vad tråkigt att läsa era nedlåtande kommentarer om en persons högst egna val för feel-good! Vi har alla olika behov och tack-och-lov är de inte lika. Ta lärdom av Anna-Stina istället och sprid värme, glädje och feel-good och testa gärna att ta del av andras upplevelser utan att lägga på en egen värdering. Tack Anna-Stina för din härliga energi!

  • Anna says:

   Tack Sarah för din kloka kommentar! Glad att det finns människor som du.

   Och tack AnnaStina för din härliga energi och din förmåga att sprida glädje, glitter och kärlek runtomkring. Love love love!

   Stor kram Anna

  • Elisa says:

   Jag håller med. Vilka tråkiga kommentarer, men samtidigt är det lite tragiskt. De tråkiga kommentarerna speglar nog deras egna tråkiga liv där de känner att de verkligen måste meddela att det är så ute med fransar.

 5. Anne says:

  Undrar varför det dras så många små troll hit, med små subtila stickiga kommentarer? Som lindar in sina argument men där det så glasklart lyser igenom att de bara har fula intentioner? Skäms på er! Vad är det ni retar er på? Berätta, jag är uppriktigt nyfiken

 6. Anna Å says:

  Härligt att få följa er vardag igen! 🙂
  Jag har en lika gammal dotter, därför igenkännande ibland!!
  Kram Anna Å

 7. Sofie says:

  Åh känner verkligen igen zet här med fransarna. Endast vi som har det verkar förstå hur det är när dom är glesa Jag ska åka och göra dom i morgon och aldrig har min franstid varit så efterlängtad. Kram ❤

 8. Anna says:

  Åh vad jag jag blev när jag tittade in hit och såg att du bloggat 🙂 Så härlig att läsa dina rader! Hör gärna låt om flygresan och er månad i Thailand!

 9. Anna says:

  Blir så glad när du är tillbaka här, sen blir det tyst igen. Du har såklart dina skäl. Vill mest bara säga att du är saknad. Är så glad i dig och din blogg

  Trevlig helg AnnaStina – önskar dig bubblor, pussar och solsken
  Stor kram

 10. Elin says:

  Håper det står bra til og at du nyter siste rest av sommerferie – eller kanskje du har startet med jobb allerede. Har hatt 1 uke på jobb etter 4 uker ferie, man kommer fort inn i hverdagsrutinene igjen. Heldigvis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *