A BEAUTIFUL WALK…!

Glöm aldrig det!

Goooodmorgon kära bloggvänner!

Idag var jag uppe före tuppen för jag har ett riktigt viktigt möte och det betyder att hjärtat ska vara på AKS. Det blir första gången hon är där på en ferie och de ska på tur,  skogstur!, vilket ju passar mig helt perfekt eftersom jag själv är lite dålig på sånt och jag vet att J gillar det.  Så, nu ska jag strax ta ur min hårrullar, fixa matbox och väcka J för det är inte så länge till vi ska gå ut genom dörren.

Och igår tog vi en liten eftermiddags prommis. Vi gick ner till Aker Brygge och köpte glass (mums!) i det fantastiskt vackra vädret och sen stoppade vi på Narvesen (lilla J har blivit lika glad i magasiner som mig…) innan vi gick hem igen genom slottsparken och hoppade i en gigantisk lövhög och det var precis då som jag konstaterade att det verkligen är höst nu och o.k.t.o.b.e.r. i morgon.  Tänk, i oktober brukar det snöa… just nu känns det väldigt overkligt…!

Barn är så härligt kreativa, här dansade hon runt pelarna och tyckte att det var SÅ fantastiskt kul.

Årets sista mjukglass / softis i solen?  Tror kanske det… för nu hade alla isboder utom en stängt där nere på Aker Brygge.

Åhh… hopp! 

Vår närmaste granne = kungen & drottningen.

Min fina tröja är en födelsedagspresent av en riktigt fin vän.  (från Samsøe & Samsøe)

Det var såååå vackert ute i slottsparken.

Wefie är det nya selfie. 😉

Ops, tiden flyger!

Nu måste jag verkligen göra mig klar här och kära vänner: håll tummarna för mig idag…. jag behöver det!

Önskar dig den bästa dagen och kom i håg att du har mer power än du tror!

You goooo girls!!! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “A BEAUTIFUL WALK…!”

 1. Lena says:

  Så fina ni är du och lilla J.
  Jag håller tummarna…. vad det nu är du skall göra… kanske vi får veta i sinom tid.
  Ha en härlig dag bästa du.
  /Lena

  • gizmolina says:

   Tusen tack för både komplimangen och omtanken Lena! 🙂 Och ja, kanske får ni veta en dag då jag hunnit bearbeta denna fas…

   Önskar dig den bästa dagen! Stor kram!

 2. karin says:

  Håller tummarna hårt, lycka till kram:)

 3. Kristine says:

  Masse lykke til! Tommelen opp for deg. Du som er så positiv, generøs, kreativ amazing, fantastisk person som byr på deg selv. Håper det går rett vei!
  Nydelige bilder og genser, fin farge til deg
  Klem K

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 miljoner tack för otroligt peppande feedback, fina komplimanger och fantastisk omtanke Kristine. Din kommentar värmer ska du veta! 🙂

   Önskar dig en magisk dag! Varm klem!

 4. Titti says:

  Hoppas du får en lyckad dag.
  Kram Titti i höstfina Umeå

 5. Evelina says:

  Härliga höst bilder! Håller tummarna för att mötet går “gräjt”.

 6. Josefine says:

  SÅ fin färg på dig! ÄLSKAR hösten. KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *