A CARRIE DRESS!

Allmänt

Idag fick jag in världens f.i.n.a.s.t.e. klänning från Rules by Mary som är såååå Carrie! I just love it !! Har den både i den vackra blodröda och i svart och den får mig att riktigt längta till nästa fest !!! Så himla snygg!  och check priset: 1.100 nok ! It´s a bargain !  (and a keeper!).  Om du inte bor i Oslo så postar jag den fraktfritt till dig, mejla mig i så fall: gizmolinas@hotmail.com 

Happy torsdag darlings!

Oj, oj, oj, vad f.o.r.t. dagarna går ! och jag har gått runt med dåligt samvete i flera timmar nu för att jag inte bloggat men jag har helt enkelt inte suttit vid min mac. Jag har faktiskt knappt suttit alls, i stället har jag flygit runt på jobb. Eller jo, jag satt föresten ner då jag fixade naglarna tidigare idag 😉

Såg att jag fått kommentarer ang. instagram…. Jag ser instagram som ett komplement till bloggen och  bloggen har a.l.l.t.i.d. prio 1 ! Går inte runt och instagrammar hela dagarna (det har jag inte tid till) men det fiffiga med instragram är att man får ut sin bild så fort ! vilket passar fint om jag är ute på vift och inte sitter vid min mac också blir ju bilderna SÅ snygga där. Se bara här hur samma bild ser ut på insta.:

Jag heter gizmolinas på instagram om du vill följa mig även där.

Hoppas att du har ätit en god lunch och är laddad för en effektiv eftermiddag fylld av energi!?!

Och du, har du föresten shoppat på H&M idag ? Barnkolleksjonen är bara helt amazing! och jag blev positivt överraskad att hela 25% av intäkterna går till UNICEF. ! 🙂

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “A CARRIE DRESS!”

 1. Titti says:

  Det blev några saker till barn-barnet, senapsgul kofta, mössa o halsduk…..tyvärr kan jag ju inte klä han i klänning o kappa!!
  Kram Titti-Umeå

  • gizmolina says:

   Haha, nej, bra du inte köpte pälsen & klänningen till honom 😉 Men du valde ju såå fina saker ! Han kommer att bli så glad ! Njut dagen vidare! Kram ! 🙂

 2. Åhh kände mig lite som Carrie idag. Fyller år, ny klänning från maken på jobbet och så bjöd jag på höst cupcaker. Mums!

 3. line says:

  fantastisk fin kjole. I LOVE it

 4. Jag köpte tröja och sjal men jag har ju en kille här hemma, hade jag haft en tjej hade jag gått bananas!
  Och klänningen här uppe – en dröm!

 5. Veronica says:

  Åh, vilken klänning! Vill ha!! Röd eller svart, röd eller svart.. fy vilket jobbigt beslut 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *