A DAY IN BATH SPA…!

Allmänt

Happy New Week mina kära bloggvänner!

Dagens snackis var definitivt vädret. Oh my. Media fick oss att tro att det skulle bli tidernas värsta kaos någonsin idag.Och det blev det kanske på vissa platser men här hos oss så var det ändå helt OK. Super halt och extremt blött  (2 par UGG står på tork inne på badrummet…) men solen gjorde sin entré runt lunchtid och det gör sån otroligt stor skillnad. Men uppe i Luleå är det snöstorm idag så jag är just nu väldig tacksam över att jag inte är ute och flyger i detta extremväder, känns tryggast att ha fötterna på backen när det stormar.

Och när det är kaos ute så är det extra mysigt att vara inne. Här hänger nya fräscha sängkläder från svenska Mille Notti hänger på tork och det kommer att bli så otroligt lovely att bädda rent. Finns det någon härligare känsla än att krypa ner på kvällen i nystrukna, nytvättade sängkläder som dofter ljuvligt…?  Något av det bästa jag vet om! Men nu tillbaka till England igen och dag 2 i Bath. Den här gången då jag var där så var det skoldagar för Johanna och eftersom hon i vanliga fall har ca 50 min walk till skolan så var det så lyxigt för henne att slippa den långa vägen en morgon och istället kunna gå till skolan från hotellet. Det tog en stund det också men inte i närheten av lika länge som från familjen där hon bodde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

46
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “A DAY IN BATH SPA…!”

  1. Emma says:

    Åh har du möjlighet att uppdatera med bildtext på detta inlägg och förra. Ger mer liv åt bloggen på så sätt och man förstår bättre. När du har tid såklart

  2. Charlotte says:

    Håller med dig Emma !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *