A GOOD VIBES SUNDAY!

Allmänt

ee5aa08b4c1dde2c8bb29b7f92f9d3c1

Goooodmorgon sköna söndagsbönor! 

Klockan är strax före 09 och det snöar – igen- utanför mina fönster och jag är SÅ glad över att vi byggde en snögubbe (+ körde pulka) igår får då slipper jag gå ut och göra det idag för vet ni – jag har lust på en riktigt, riktigt soooooft innedag. Känner att jag behöver det för igår var jag tyvärr ingen good-vibes-only girl direkt.. Uff, jag åkte rutschkana rakt ner i en depp och blev där större delen av dagen (kan skriva var det berodde på en dag snart)  så om du frågar JIG så var jag en gnällig, bitchig, pain-in-the-ass… Så blir det ibland när verkligheten sköljer över…

Men att gå ut och leka i snön med Johanna hjälpte (thank god!) och sen, då vi kört hjärtat till ett kalas (en i hennes klass fyllde 9 år) så hamnade vi plötsligt på shopping och det hjälper ju också oftast mot det mesta. Ha, ha.   Även fast det var nyttiga saker vi handlade, som tex vinterskor (mina Ugg´s mår i.n.t.e. bra efter blötsnön igår kan jag lova…) och träningskläder. Tittade föresten på skor från ett märke som heter Sorel? Någon som har erfarenhet av deras skor? Hittade ett par riktigt fina men de var så klart slut i min storlek (hur typiskt?).  Anyway, nu är det en ny dag med nya möjligheter och jag ska göra mitt y.t.t.e.r.s.t.a. för att hålla fast vid the good vibes idag! 🙂

10894980_419038534911564_1879889333_n

Ledsen & deppig var jag… och då hjälper det att gå in på Johannas rosa fluffiga rum. Allt där inne gör mig glad!  (är föresten ovanligt nöjd med mina vipper den här gånger). 

10903360_205167962986917_2042026131_n

Check out vår snömann som Johanna, inte helt otippat, döpte till Olaf. Vi kryddade honom med min Thailand hatt, mina Gucci solbriller och Jean Paul Gaultier för Lindex halsduk.  (och redan här ser man att mina Ugg inte mår bra… v.a.r.f.ö.r. lär jag mig aldrig att impregnera?) och eftersom vi tog in alla detaljer igår kväll så har jag lovat J att vi snart ska gå ut på gården och klä honom igen så att han inte fryser.

Jag har många fler bilder att visa er från igår men vet ni, mitt instagram har slutat fungera IGEN och denna gång fungerar det inte att att uppdatera app´en heller så jag förstår ingenting…? 🙁  Hoppas, hoppas att jag får igång det igen, annars får den besöka “doktorn” igen i morgon.  Men alltså har någon av er checkat ut Enjoygram?  Jag hittade det av en slump en dag nere i Phuket och visste inte ens om att det existerar… Smart i alla fall att man kan lasta ner sina bilder från sin instagram den vägen om man vill.

Nu ska jag mysa på med Nyhetsmorgon (svenska TV4) här och sen är det bara att ta tag i kaoset… fram till att vi ska ut och äta middag tillsammans med vänner i eftermiddag.

Önskar dig den skönaste söndagen!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “A GOOD VIBES SUNDAY!”

 1. Tina says:

  Eftersom du alltid får mig att må bra och ger mig otroligt mycket inspiration så är det väl på sin plats att jag ger tillbaka lite till dig 🙂 jag läser din blogg varje dag men är dålig på att kommentera….men du ska veta att du sprider så mycket pepp och feel good-känsla med dina härliga inlägg! Hoppas du får en härlig söndag 🙂 kram

 2. Nilla says:

  Hoppas du fått tillbaks lite ny energi idag 🙂 Ibland har man riktiga skitdagar, och alltid när jag känner så får du och din blogg mig på bättre humör igen

 3. Nilla says:

  Hmm halva kommentaren försvann, men jag skickade med en stor varm kram också

 4. Ida Marie says:

  Så kjedelig å høre at det ikke var din dag i går. Da er det godt og ha familie som kan gi masse kjærlighet 🙂 du ser i hvert fall smashing ut 🙂 brun , fresh og like blid som alltid 🙂

 5. Anna says:

  Här kommer pussar, pepp och en himla massa Du är så fantastiskt bra-kramar!! Önskar och hoppas att dagen din blir extra fin och glad!❤️

 6. Titti says:

  Hoppas din söndag blir bra…utevistelse brukar hjälpa….Här i Huay yang stökar maken med att fixa taket lite. Tur han är händig.
  Kram Titti

 7. Mimmi says:

  Tur att du också kan visa mänskliga sidor som att du också deppar ibland. Men idag hoppas jag solen skiner på dig, den finns alltid bakom molnen.

 8. lillyk says:

  En riktigt Happy Day önskar jag dig idag!!
  Och Sorel är svinbra skor 🙂 KRAM

 9. Stina says:

  Köper alltid sorel till min dotter, hon är jättenöjd och fryser aldrig.

 10. Kristine says:

  Ønsker deg en STRÅLEnDE dag

 11. Helena says:

  Hej på dej! Jag har också riktiga nerförsbacke känslor nu som inte vill släppa. Försöker tänka positivt och göra saker, fast de grå känslorna hänger efter som en skugga. Jag gillar din blogg så mycket och har följt dig i många år! Jag hoppas du finner din rätta känsla snart och mår bra igen! Stor kram till dig!

 12. Mirva says:

  Du som alltid är så positiv & glad så hoppas jag att du mår bättre! Pepp-kram! ❤️❤️❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *