A L.O.V.E.L.Y. SURPRISE…!

18278443_10154414704020796_2290371176022159272_o

Den där påsen och boxen… 

Åh så glad jag blev då min älskade JIG kom hem med en lyxigt fin surprise till mig häromdagen…  Jag älskar överraskningar och presenter. They make me very, very happy!!! Och den här underbara godsaken fick jag först syn på i Köpenhamn då jag och Johanna var där på Sportlovet men då var de utsålda för just den här modellen i ljusrosa , sen var jag inom ett par Gucci butiker i Hong Kong men där hittade jag den inte heller i rosa men – så fick jag se den på flygplatsen på väg hem då vi girls hade lite småbråttom till gate så det fanns ingen tid till shopping…

…och det var då jag kom på att JIG skulle passera samma butik dagen efter så jag tipsade honom och till min stora lycka så kom han hem med den! Världens snällaste mann har jag verkligen! 🙂

18216666_10154409954190796_9147109575774510558_o

…hello there my new lovely wallet!

18278391_10154414706865796_1356511607295333815_o

Mixen av rosa & guld…. me like!

Nu pågår sommar-semester-planering här.  Exciting. 🙂

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina, Dagens interiörbild & tips. | 7 Comments

7 responses to “A L.O.V.E.L.Y. SURPRISE…!”

 1. Pia says:

  Den var fin, och lite speciellt när världens snällaste make köpt den.

  • gizmolina says:

   Åh en kommentar! Hurra!!! Nu blev jag glad Pia! 🙂 det har varit så tyst från mina läsare några dagar och jag blir ju bara SÅ glad då ni lämnar spår! Så – TACK!!! och ja, plånboken är jätte fin och min JIG är verkligen jätte snäll!

   Önskar dig en magisk kväll! Kram! 🙂

   • Pia says:

    Är sjuk och lite låg därför har det inte känts att skriva kommentarer. Djup bihåleinflammation som gjorde att jag fick ställa in en resa till Mallis, surt. Men jag är på bättringsvägen och solen skiner här i Stockholm och igår kändes det som kylan var på väg bort så sämre kunde man ha det.

    • gizmolina says:

     Så otroligt trist både att du är sjuk och att du fått ställa in Mallis resa. Men glad du är på bättringsvägen! och att du ser det positiva i solsken och varmare vindar! Positivt tänkande är bra medicin! 🙂

     Skickar krya på och önskar dig en magisk dag Pia! Kram!

 2. Linda says:

  Vi läser bloggen, men har nog inte hunnit lämna en hälsning. Men vilken fin plånbok!
  Underbar!

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner t.a.c.k. för din hälsning Linda! 🙂 Nu blev jag glad! och ja, plånboken är så fin att jag inte vågat börja använda den ännu… låter den ligga där i sin fina box en stund till… ha, ha.

   Önskar dig en glittrig, solig och härlig onsdag! Kram! 🙂

 3. Linnéa says:

  Åhh, nu fick du mig att önska en egen JIG! Du inspirerade mig till att flytta till Oslo för många år sedan, flyttade hem efter en kort tid men saknar byn, hoppas din härliga energi kan få mig att orka se efter en egen JIG! Haha!:)
  Såg i inlägg ovan om utemöbler, jag har soffan från tine K, den är superfin! de har dock lång leveranstid på ca 10 veckor, hade tur och hittade en nära i butik! Ha en fantastiskt helg! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *