A lovely dress.

Allmänt


Me like !

Det var kärlek vid första ögonkastet då jag fick se den här klänningen / kjolen från den svenska Ida Sjöstedt. Någon som har sett den i butik ?  Den vore fabulous till sommaren  🙂 

Jag måste ju berätta att mina premiär plättar blev riktigt goda , men inte så fina….hmm.., Fast  det spelade nog inte någon roll hur de såg ut för Johanna?  hon spottade oavsett ut allt och åt korv istället…

Nu sover mitt hjärta och jag ser fram emot Desperate Houswives 🙂

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “A lovely dress.”

 1. Mia says:

  Jättesöt! 🙂

 2. Nelly says:

  du får öva på pannkaksstekning några gånger. 🙂 använd teflonpanna, mkt smör, mellanvärme och en stekspade som inte är för bred så att det är lättare att vända pannkakorna. : )

  lycka till nsäta gång!

  kram

 3. Starmama says:

  God kväll!

  Det finns färdig pannkakssmet att köpa, pulver som du blandar med vatten, lätt som en plätt! 😀

  Kram Starmama

 4. Carina says:

  Vilken härlig blogg! Kolla gärna in röstningen av kronprinsessan Viktorias klänning på min blogg! 🙂

 5. Karin says:

  Hej finaste Anna-Stina!

  Har förut sett att blogg-läsare frågat efter vart det går att köpa såna vita fina trä-bokstäver som du har på Johannas rum bl a (med JOHANNA skrivet på väggen). Du tipsade om en sida där de gick att beställa, men även om butiken Sally-Ann i Oslo som skulle ha omålade. Nu håller jag på att läsa ikapp Josefines blogg (http://www.prinsessansdagbok.com), där tipsade hon våren -08 om http://www.countrybymail.se som också har en fin variant! Kollade igår, och de har fortfarande dessa bokstäver i sortimentet. Ett litet tips bara!

  Stora kramar från Karin!

  Ps. Sally-Ann (som förresten är Frälsningsarméns butik!) finns även i Sthlm! För de som vill måla i nån egen färg 🙂

 6. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK för era kommentarer ! 🙂 Jag fick till ganska snygga plättar mot slutet men jag insåg att jag måste investera i en tunnare stekspade så att jag kan vända dem lättre 😉 (precis som Nelly skriver) Och ang. färdig mix så vet jag att sånt finns, men det var ju lätt som en plätt (ha, ha 😉 att fixa egen smet ! 🙂

  Karin-

  Tack för tips! bokstäverna finns som sagt även hos andra butiker (jag har sett dem hos flera !, bl.a. den du tipsar om) och här i Oslo finns de tex på Shabby på frogner. Men som sagt, jag tycker att den bästa butiken för bokstäver är http://www.poshgrafitti.com där jag shoppat Johannas. De har dessuton BRA priser. Kram ! 🙂

  Happy onsdag mina vänner ! Kramar! 🙂

 7. Jill says:

  Den är söt på bild, men kvaliten är dålig. Jag hade tänkt den som brudklänning. Nu blir det att sy en egen efter denna förlaga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *