A lunch with a view…

Allmänt

Utsikten är a m a z i n g !

Phuket söndag kväll kl.00.08.

Idag var vi på vackra Mom Tri´s Villa Royale och lunchade med  trevliga  Sylvie.  Jag trodde att vi skulle hinna ses mer då jag var här men nu, då vi måste resa hem tidigare, så blev det i alla fall en härlig lunch dejt på ett av mina absoluta favorit hotell 🙂

Det var härligt med lite girl-talk idag 🙂

Johanna fotar oss så knipsade hon plötsligt en servitör. Ha, ha 🙂

Som sagt: a lunch with a view.

Jag veeet,  jag är super varm och jag har dessutom fått världens mest onda munnstår. TUR jag alltid köper med mig Vectavir hit.

Dagens glada badflicka.

Jag ä l s k a r att sitta och titta ut över havet…

Oj, oj vad det är mycket småsaker att plocka ihop här hemma… små sudd, pennor, block, Pet Shops… Det märks att vi har varit här en stund och att det dessutom varit jul (plockade precis bort det sista julpyntet 😉

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “A lunch with a view…”

 1. Lisa 12a says:

  Vilka vackra bilder =).

 2. Hej söta Lisa!
  Jag såg att du frågat hur länge familjen Mc.D ska vara här? Om jag minns rätt så är det 2 veckor och de kom nog för ca 1,5 vecka sedan..? jag tappar lite kontroll 😉 Kan fråga dem imorgon! Är ni på väg ner! Länge sen vi sågs! Hoppas vi ses nästa gång vi kommer ner! Kram! 🙂

 3. Eva i Aten says:

  Så härligt ni har det!

 4. Camilla Y says:

  Hej kära vän!

  Vad tråkigt att ni måste åka hem redan. Det ser så fantastiskt mysigt ut. Längtar till värmen. Om em dryg månad bär det iväg på vår resa…
  Hoppas att vi kanske hinner ses innan dess?? Var på Formex i veckan.

  Ta hand om er! Hoppas resan går bra hem. Här är det snö och kallt. Dock märker jag att det börjar bli ljusare och idag tittade solen fram:-)

  Kram Camilla

 5. M says:

  Åh vad härligt ni har det;) Undrar om du kan ge lite tips. Har en vän som fyller år snart, och jag vill verkligen ge henne något speciellt. Har du något/några bra förslag? Har såå dålig fantasi. Kram

 6. Linda Ohlson says:

  Härliga bilder!! Blir ju så sugen på sommar och sol, kan snart inte gå in här mer och läskas 😉

  Ha det bäst!

  Kram Linda

 7. Eva-
  Ja, vi har det hur härligt som helst!

  Camilla Y-
  Vännen! Jag hoppas verkligen att vi får till att ses innan ni reser! Jag ska eventuellt på en visning i Stockholm den 2:a febr på väg till modemässan i Cph. Hör av mig så fort jag vet om det blir av!! KUL att du var på Formex! Jag fick föresten alrig något mejl från dig? (så att du vet om du mejlat… hade full inbox en period…). Hoppas vi hörs & ses snart! Saknar dig !! Kramar! 🙂

  M-
  Mitt bästa present-tips är ett halsband från http://livdesign.se ! du kan göra smycket personligt med en egen text i som passar din veninna. Mer personlig än så kan en gåva knappast bli ! 🙂

  Linda-
  Vi njuter dagarna !!

  KRAMAR till er alla ! 🙂

 8. Jessica says:

  Åh härligt det ser ut! Vart ligger hotellet/restaurangen du visar bilder på idag?

  Lycka till med packningen! Hoppas ni snart kan resa dit igen!

  Kram från Stockholm dom faktiskt haft soool idag 🙂

 9. M says:

  Tack för tipset! 😉

 10. BLONDETTY says:

  Åh, jag skrev just på bloggen idag hur mycket jag lääängtar efter sol & värme. Ni ser ut att ha det helt underbart!

  Tråkiga omständigheter för att resa hem tidigare. Beklagar det. Men försök nu att njuta innan ni kommer hem till snö och kyla!

  Var rädda om er och ha det gott FINA ni!

  Kramar från
  BLONDETTY

 11. Malin says:

  Hej!
  Tack för en fantastisk varm och gemytlig blogg!
  Jag kommer själv att åka ner till Phuket om ett par veckor, lämnar man och barn hemma för en välbehövlig vila. Kommer då att ha möjlighet för lite shopping (svårt att få in det annars).Kommer att bo på Surin beach, kan du tipsa om några bra shoppingställen/butiker så skulle jag bli glad.
  Såg vid ett tidigare tillfälle att det var någon svensk tjej som hade öppnat butik, var?
  Önskar dig och din fina lilla skatt en trevlig hemfärd!
  Mvh Malin

 12. Jenny says:

  Åhh, vad jag längtar tillbaka till vackra och underbara Thailand!
  Var där för c:a 4 år sedan, och då blev min dotter Alice till (hihi)!

  Kram fina du!!

 13. Sofia says:

  Dina härliga bilder har fått mig att börja leta semestermål nu! 😀

 14. Ser så ljuuuvligt ut. I also need some sun ;-)!

 15. Annica says:

  Hejsan!

  Läser ofta din blogg, helt fantastiskt bra!
  Ett litet tips från en som också får munsår, särskilt när jag är på solsemester. Thailand har nog världens bästa munsårssalvor. Bara att gå in på närmaste apotek och peka så kommer du att vara bra på nolltid.

  Kram Annica

 16. Jennie says:

  Hej!
  Ett tips till dig med munsår är att testa med Lysin en aminosyra som kroppen inte själv kan tillföra. Tabletter (L-Lysin) finns i närmsta hälsokost affär. Så fort det börjar “klia” på läppen så börja en kur, jag tar 3 tabletter/dag 500mg under ca en vecka. Mycket frukt(vitaminer), inget gelatin och försiktig i solen (spf50+ på läpparna). Blir inte ens ett sår.
  Hoppas ni får en bra hemresa!
  Hälsningar från Jennie i Athen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *