A MAGIC DRESS.

Allmänt

Hur magiskt kul är det inte att den här ljuvliga barnklänningen ändrar färg då den kommer i solen?!  Till vänster ser du färgen inne i butiken, till höger då jag gått ut med den i solen. Very cool!

Vi girls var en tur inom en av Oslos allra finaste barnbutiker häromdagen: Soup Store! Har du varit där? Den flyttade ju från Skovveien till CC-vest för ett par år sedan (de är även webshop!)  och hon som driver butiken är helt på inköp.  Gud så mycket f.i.n.t. hon tar in!  och Johanna älskar att prova plagg efter plagg efter plagg i de fina provrummen. När vi var inom där i tisdag, efter jazzdansen (oh yes, hon sprang runt på shoppingcentrat i dräkt + trikåer) så tror jag hjärtat provade kläder i 1 time. Crazy! men samtidigt väldigt sött

Den här våren / sommaren bjuder verkligen på de finaste färgerna.

Här ser du den magiska kjolen på Johanna. Hon tokälskade den!  och ja, trollspöet följer med…! 

Hur fina kan badkläder bli? Johanna förälskade sig totalt i UV-toppen, till vänster, i corall med Hawaii krans printad på och puff ärm (!) och eftersom vi ska tillbringa större delen av sommaren i Thailand så fick den bli med hem tillsammans med en matchande bikini för nu då hon ligger och simmar precis i vattenytan heeela tiden så bränner hon sig plötsligt lättre än förr så denna med UPF 50 blir perfekt. (de rosa godsakerna är också UPF 50).

Elle belle bi…

Hjärtat vill egentligen ha med sig en vän hem idag men jag känner mig inte helt tipp topp (+ att jag har ett viktigt ärende till IKEA) så det passar inte.  Det innebär med andra ord att jag får ta att det blir drama när jag hämtar på AKS. Hon är nämligen vääääääldigt bestämd min lilla skatt. Jag undrar vem hon fått det ifrån…? 😉 Någon fler som känner igen sig i den där hämta-på-AKS-och-de-vill-ha-med-sig-vän-hem-situasjonen?

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “A MAGIC DRESS.”

  1. Lena says:

    Oh yes, det kommer jag allt ihåg när mina barn var i den åldern…. de stod i kö ibland och väntade på mig när jag skulle hämta….. nu är de äldre och klarar att gå hem själva.
    Men men ibland passar det ju inte att ta med andra hem, så är det bara.
    Underbara kläder du visade…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *