M.Å.N.D.A.G.S. PEPP !

Tänk på det….!

Morning girls!

Sista dagen i mars idag. Hur galet är inte det? 3 av årets 12 månader har passerat, dvs 1/4 av året. C.r.a.z.y. !!! och det får i alla fall mig att tänka på att vi inte kan vänta till i morgon med alla våra planer…. så de mål vi (eventuellt) har satt upp för oss själva att nå 2014 är det hög tid att börja ta tag i nu för snart är det påsk och sen är det sommar och vips! så är det höstlov och jullov och nyårsafton.  Så dagens reminder: ta tillvara dina dagar!

Jag har fortfarande mammabesök men hon reser idag så nu ska jag logga av och umgås med henne de sista timmarna hon är här för vi ses ju tyvärr inte så ofta. Jag önskar verkligen att jag bodde närmare min familj….

Önskar dig en fantastisk start på veckan! 🙂LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *