Ä.N.T.L.I.G.E.N.!!!

Allmänt

Så här har min mac sett ut ett par dagar… därav min ofrivilliga frånvaro.

Mina kära bloggvänner! 

Äntligen kan jag blogga igen! Åhhh så kul ! för SOM jag s.a.k.n.a.t. det de dagar då min mac varit out of order….!  Jag tog en power walk ner till mac sjukhuset och fick fantastisk expert hjälp av en kille som heter Christer och vips! så fungerar den igen! L.Y.C.K.A.!!!  Vad som hänt? Min dator orkade helt enkelt inte slå på sig p.g.a. att jag hade ALLT för måååånga bilder lagrade. Så han rensade i röran och nu vet jag hur jag ska undgå att det händer igen. BRA!

Gissa vad som gömmer sig i detta hus? Ledtråd = Johannas pose…!  (rätt svar: Thailands ambassade. Vi var där och lämnade in visumansökan i måndags inför stunande resa).

Jag har en busy, busy dag men vi bloggas mer senare i eftermiddag / kväll. Då har jag massor med fina bilder att visa er! 🙂

Happy onsdag!!!

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Ä.N.T.L.I.G.E.N.!!!”

  1. Mari says:

    Så herlig at du er tilbake! Jeg trenger den positive energien du utstråler gjennom bloggen! Jeg lagrer også ALT for mange bilder på min Mac.. Hva slags tips fikk du for å unngå dette? Vil nødig få en syk mac selv 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *