Ä.N.T.L.I.G.E.N. !!!

Gardemoen fredag kl.06.45. Jag gick aldrig och la mig natten innan vi reste så jag var crazy trött då taxin kom och hämtade oss 04.45.

Mina fina bloggvänner!

Ä.N.T.L.I.G.E.N. !!! kan jag blogga! Tjohooo! 🙂  Saken är den att hotellet vi bor på inte har internet på rummen så – jag måste gå bort till receptionen och sitta på  nett där, något som är inte helt lätt att få till då jag reser ensam med Johanna som inte tycker att det är så festligt att sitta still inomhus brevid mig då jag bloggar  (jag mutade henne med en Magnum (glassen alltså) innan vi gick in hit  😉 Så – nu är det bäst att jag är effektiv bloggerska innan hon ger upp …

Johanna reste i sin sköna klänning från Chill Norway och hennes väska från Room Seven (Zimba) är bara den finaste. I den hade hon packat böcker, Nintendo, cd´s, kosedjur, pysselböcker.. också hade jag gömt en påse godis i den som en suprice.

Flygresan på 3 tim är gick snabbt för oss som är vana att resa till Thailand (11 + 1,5 tim) så. Vi fick god mat, såg på film och försökte sova (gick mindre bra..) och då vi kom fram så åkte vi buss i ca 2,5 tim till Viva Cala Mesquida Resort där vi välkomnades av en underbar tjej som heter Sabrina.

Sabrina presenterade resortens figurer för Johanna.

A room with a view! Vårt rum har underbar utsikt! Me like!! 🙂

O0ps internet kommer och går här så jag får blogga fler pics imorgon för nu drar dessutom Johanna i mig och vill gå till hoppeslottet en stund innan vi ska hem och fixa till oss till minidiscot som kickar igång kl.20.

Önskar dig en riktigt mysig lördagkväll!! Glad i er alla och jag hoppas att ni också har vackert & soligt sommarväder?! 🙂

KrAmAr från Mallis!

Kategori: Allmänt, Cala Mesquida sommaren 2011 | 12 Comments

12 responses to “Ä.N.T.L.I.G.E.N. !!!”

 1. Lena i uppsala says:

  Hola!
  Ni ser ut att ha det fantastiskt,( jag blir inte alls avundsjuk)!!! Bara du unnar dig tid att njuta och ta in allt som finns i din omgivning, du ger alltid sååå mycket fint av dig. Jag njuter av svensk sommar när den är som finast – med min älskade familj och kära vänner. Pussa Johanna och mys Malmös tillsammans.
  Kram,
  Lena

 2. Hej!
  Jag bodde också på ett hotell där det endast fanns Wifi i allmänna utrymmen. Jag brukade “förbereda” blogginläggen på hotellrummet (välja ut vilka bilder jag skulle ha). Sedan tog jag med ett gäng målarböcker och pennor till barnen när vi gick till lobbyn och jag bloggade. En del inlägg tidsinställde jag också för att slippa springa till lobbyn mer än bara på kvällarna innan det var dags för middag.

  Njut av semestern!

 3. casaofmia says:

  Det ser helt fantastiskt ut, njut!

 4. hahhaa Fler som har bloggabstinens =)

 5. Ljuvliga bilder, ser framemot ditt bloggande denna veckan!

  Kramar från västkusten

 6. Cecilia says:

  Oj vilken härlig utsikt!!
  Hoppas att ni får en underbar semester du och J.
  Kram/Cecilia

 7. Katrin says:

  Åh vad härligt det ser ut!

 8. jeanette says:

  Hej snyggingar! Ser underbart ut!! Hoppas ni får riktigt härliga dagar! Här i sthlm har det mer känts som höst senaste veckan. Får hoppas att solen hittar tillbaka hit! 🙂
  Sköt om Er!
  Kram

 9. Anne says:

  Hei : ) såg på kjolen du ønsker deg i kamille fra Part two.. og er helt enig.. men vet ikke hvor jeg kan få tak i part two klær, eller den kjolen. Tips?

 10. Vilka underbara bilder!

  Ingen internet på rummet är kanske ett tecken på att ta lite semester från bloggandet också? 🙂

  Kram på dig

 11. Cilla says:

  Vad tokigt att inte ha internet på rummet när det är en bloggresa… Inte så smart tänkt av Ving. Du får ha en riktig semester istället och bara slappna av 🙂
  Kram till er

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *