A PLAYDATE KISS!

Allmänt

58961795a113739d2eff82436c5071a0

Dagens pepp.

Heeeey sweeties!

Jag hade tid hos frisören strax efter att jag lämnat Johanna på skolan på morgon och på den vägen blev det… så förlåt sent inlägg. Och idag var jag till min bästa Trond som jag gick hos i typ 8 år men som jag varit lite otrogen senaste 1-2 åren (får lite dåligt samvete av sånt…) så det var ett xtra trevligt frisörbesök! Planen var att bara slinga och toppa lite men Trond tyckte att jag behövde en rejäl klipp så så fick det bli. Och vet ni, han tycker i.n.t.e. (!) att jag ska sätta i nya extensions… något jag hade planerat att göra nästa vecka… så vi får väl se… jag ska försöka hålla ut en liten stund till. Kansje vänjer jag mig?

Anyway, efter 3 timmar i frisörstolen, och betydligt mer klipp än jag tänkt mig, så hade jag en lista med ärenden att fixa innan jag hämtade 3 söta barn på AKS. Och idag var det inte vilken playdate som helst för dag var söta H med oss också… 😉

10687191_10152412380670796_6303945865765604298_n

Puss, puss! 

10712847_10152412514430796_3984037172385119786_n

Johannas fina topp kommer från Lindex och de coola party pinnarna hittade jag hos Bik Bok igår.

10428052_10152412517215796_5311620114273435032_n

Jag tror han klippte 8-10 cm idag med syfte att fixa en frisyr så att jag lättre kan ha håret utsläppt om jag vill så ja, vi får väl som sagt se om jag håller ut? eller om jag sätter i nytt hår snart… ? 

Nu ska vi girls mysa med Bonde söker fru en stund innan det är dags för hjärtat att hoppa i säng.

Önskar dig en riktigt härlig kväll!

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 23 Comments

23 responses to “A PLAYDATE KISS!”

 1. Elisabeth H says:

  Hei, Håpef du beholder håret i den lengden. Kjempe fin og fresh er du! 🙂

 2. Therese says:

  hej
  Kommenterar inte så ofta men läser dagligen dina härligt inspirerande inlägg.
  Tycker du var superfin i nya frisyren, du passar verkligen i den! 🙂 ha en fin kväll!

 3. Kristin says:

  Det var en fin lengde! Du kledde den kjempegodt. 🙂 fresht!

 4. Hilde says:

  Kjempefin frisyre! Håret ser mye sunnere og freshere ut, synes jeg! 🙂

 5. Annica says:

  Länge sen jag kommenterade men kan inte låta bli att berömma din nya fräscha frisyr! Den klär dig såå bra, kram

 6. Camilla says:

  Å såå fiin du ble/er 🙂 Synes også du skal beholde det sånn og ikke sette i nye extentions:) Du er mye freshere sånn synes jeg. Du er en herlig og inspirerende jente :9 Klem

 7. Barbro says:

  Ååååå så fin du er på håret nå, dette kler du veldig godt 🙂
  Og for noen søtnoser som koser seg sammen – herlig <3
  Ha en fortsatt strålende og herlig uke søteste og inspirerende deg 🙂 ~~Klem~~

 8. Ida says:

  Tycker att håret blev jättebra & hoppas också på att du behåller det så här. Det ser mer modernt & fräscht ut!

 9. linda says:

  hej!
  jag har nyss upptäckt din blogg och jag blev otroligt kär i den, du är solstråle <3 , jag ville fråga om det finns något om dig bloggen liksom vad du sysslar med osv, jag hittade inget som kort fattat

  många kramar

 10. Anna says:

  Skitsnygg, tycker du ska behålla det så där.
  Ha en bra dag 🙂
  Kram Anna

 11. Deseree says:

  Jätte snyggt och fräscht! Behåll den ☺

 12. Erika says:

  Behåll!!! Du fullkomligt rockar denna frisyr. Love it!

 13. Jag slänger mig med i kommentar kören här & säger som alla andra. -Du är skit snygg i den där längden. Det ser sunt & fräscht ut & ditt ansikte kommer så himla fint fram.

  Keep säger jag också.

  Kram finaste & ha en strålande dag
  //Sessan

 14. Sara says:

  Tycker du är jättefin i kortare hår. Ge det en chans!

 15. Mirva says:

  Din snygging! ❤️❤️❤️
  Varifrån har du köpt din finaste dagbok? http://gizmolina.com/stockholm-i-l-o-v-e-you/img_9756-4/

 16. Amelie says:

  Åhhh så fin du blev i håret. Du är så fin när det är naturligt.

  Stor kram och ha en bra dag

 17. Johanna says:

  Tycker du passar såå bra i nya frisyren!

 18. Mari says:

  Så utrolig fin du var på håret! Ble litt misunnelig nå kjenner jeg..!

 19. Lotta - mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip says:

  ♡♡♡ Söta barn och FAB mama! Så snyggt! ☆☆☆

 20. Erika says:

  Tycker inte heller du ska sätta i extensions! Det blir lätt som en “snuttefilt” med löshår, men det innebär inte att man egentligen ser bättre ut i det! :Z Även om det känns så för en själv. Du ser jättefin ut så här! Kan dock tycka det vore ännu finare med en mörkare blond, lite light ombre kanske? Mycket modernt o fräscht! =)

 21. Lisa a says:

  Assååå annaaastinaaa, du passar i den där frisyren, du borde behålla denna frisyr, varför inte testa nått nytt som behålla denna frisyr? :)))) K.R.A.M!

 22. Anna says:

  Damn, vad snyggt!!!!!!! <3 <3 <3
  Sååååå classy! Passar dig suuuuper!
  Kraaaam

 23. Marie says:

  Du så fantastisk ut med ditt nye hår!! So chic!!

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *