A ROOM WITH A VIEW.

Allmänt

Så här vacker var utsikten från vårt sovrum igår men idag ser jag inte isbrytarna, idag ser jag typ inte många meter alls…. allt är bara vitt

Gooodmorgon sköna söndagsbönor !

Nyvaken bloggis här och idag vaknade jag till D.E.N. stormen !  det snöar inte lika mycket som igår kväll, då var det värsta snöstormen, men lite så kanske man ska säga att det är snöstorm ?  Hur som helst, det blåser helt galet mycket så jag har inte bråttom ut kan jag säga utan chillar nog här hemma inne i värmen hela dagen. Men senare i em ska vi iväg och träffa en av mina fina vänner och det ser jag verkligen fram emot för det var många år sen sist….! 🙂

Önskar dig en f.a.n.t.a.s.t.i.s.k. dag !

Chilla & mys!

LoVe!

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “A ROOM WITH A VIEW.”

 1. Mussi says:

  Hei
  Når er butikken din oppe til uken? Skal til Oslo fredag 4. Jan og vil så gjerne komme innom.
  Godt nytt år 🙂

  • gizmolina says:

   Jag har inte helt planerat kommande vecka ännu men planerar att ha öppet i alla fall lördagen ! kanske eventuellt fredagen…. så följ med här och på facebook (like Gizmolinas Closet) för exakta öppettider. Gleder mig till att se dig ! & gott nytt år till dig också ! Klem ! 🙂

 2. Mirva says:

  VILKEN vacker utsikt! NJUT! KRAM

 3. mussi says:

  Følger deg alle steder.Har følgt bloggen din i mange år nå 🙂 Takk for all inspirasjon du sprer 🙂

  • gizmolina says:

   Åh nu blev jag glad ! 🙂 så kul att du följt mig så länge och att jag inspirerar. Önskar dig ett amazing 2013 ! Klem !

 4. Titti says:

  Vilken tjusig utsikt, nästa overklig…åter från halkiga Stockholm i halkiga Umeå….bläh.
  Handtaget på dyra resväska trasigt….och vi som reser till Thailand på onsdag!

  • gizmolina says:

   Thailand på onsdag ? Lyckliga du !!!! 🙂 men så tokigt med resväskan… min dyra fina Samsonite har också gått sönder i handtaget på en resa… sånt är så trist… Njut din kväll ! Kram !

 5. Lena i Uppsala says:

  Vilken och mäktig utsikt! Den får ni ha med er när ni åker “hem” till Phuket – snacka om kontraster…

  Låter som ni har en perfekt dag för mys inomhus, att bara få vara. Tyvärr så regnar vår snö bort här i Uppsala och det är snorhalt. Längtar och drömmer mig bort till varmare breddgrader…Det blir nog inget Thailand för oss i år, då jag har lite svårt att få till med ledighet. Jag ser fram mot när ni åker då du så snällt delar med dig av underbara bilder.

  Fortsätt njut din ledighet med familjen och fira in det nya året på bästa sätt. Vi startar det nya året med innebandycup för junior, heja, heja.

  Gott slut och redan nu önskar jag dig ett magiskt 2013 fyllt av lyckliga stunder och att ni får vara friska.
  Kram,
  Lena

 6. Maria says:

  Bästa utsikten att vakna till!:) Men visst är det galet med vädret…svinkallt ena dagen och andra snö/regnar det!! Mycket märkligt…
  Hoppas du njuter häruppe i norr, och att vädret ordnar till sig till årets sista dag! 🙂
  Kram på dig!

 7. Emöke says:

  Oh en sån vacker utsikt, nästa bättre än Thailand 😉 i alla fall nu under jul och nyår!
  Jag vill tacka för ett underbart inspirerande år på din fina blogg och önska dig och din fina familj ett Gott Nytt År

  Kram Emöke

 8. Reidun says:

  Så vakker utsikt!!!Ønsker deg et riktig Godt Nytt År i vente og ser fram til å følge bloggen og ta et lenge planlagt besøk i butikken din på nyåret!!!

 9. Therese says:

  Hej vill önskar dig ett gott nytt år!! saknar dig här på bloggen med dina underbara inlägg. Tack tack för en fantastisk blogg, så mycket jag peppas av att läsa din blogg, har hjälpt mig många gånger!!!

 10. Mikaela says:

  Gott Nytt år finaste Anna- Stina. Ser fram till att följa er ännu ett blogg år i tiden. KRAMAR!

 11. Mirva says:

  Gott Nytt År! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *