A TOUCH OF EASTER.

17436083_10154303147645796_4073568477122042956_o

Nej, det är inte paraplyer som hänger på glasen, det är påsk-choklad-morötter. (ett tips! de kommer från Lindt).

I kväll har vi haft mamma, Hans och min bror här på middag och som jag älskar att ha besök!  trots att det blir lite stressigt med bjudningar mitt i veckan p.g.a. jobb och aktiviteter (Johanna hade dans kl. 17-18 så jag skulle skjutsa / hämta och gästerna kom 18.30)  så är det SÅ värt det!  Sen blir jag så klart xtra sällskapssjuk p.g.a. att det bara är jag och Johanna hemma i vardagen…

Jag dukade för första gången lite påsk ute i ljusgården och bjöd på min klassiska curry-räk-pasta. Den är alltid lika god! 🙂

17388841_10154303195410796_4836986826189298904_o

Äggljusen har jag köpt hos Coop, servetterna är från förra året (då shoppade jag de hos Åhléns) och se  – mina körsbärskvistar har börjat att blomma!  

17311317_10154303179705796_8645355606128023593_o

Det här är världens enklaste maträtt, och en av de godaste jag vet om. Så här gör du: hacka purjolök, fräs den i pannan med curry, salt + peppar.  Lägg i färdig skalade räkor (jag köper de som ligger i lake på burk), krydda lite mer och häll i creme fraiche. Låt det puttra lite på låg värme några minuter.  Koka samtidigt fusilli pasta.   Servera med majs och Grissini. 

17310372_10154303255970796_8170920288114237454_o

Finbesök!  och H som precis kommit hem från alperna var så härligt brun! 

Nu ska jag se Parneviks, eller nej, först ska jag lägga fram allt J behöver till sin friluftsdag i morgon (skidkläder, pjäxor, skidor etc…), men sen ska här chillas lite innan jag dyker i säng.  Var uppe ovanligt tidigt idag igen så det börjar kännas…

G.o.D.n.A.t.T.k.R.a.M.!

Kategori: Allmänt, Påsk interiör & tips! | 10 Comments

10 responses to “A TOUCH OF EASTER.”

 1. Kerstin says:

  Nyfiken bara..vad jobbar du med ?

  • gizmolina says:

   Så kul att du är nyfiken Kerstin! Jag kommer snart att ha en bättre presentation av mina tjänster via min blogg men helt kort så driver jag eget företag och jobbar både med coaching och styling.

   Önskar dig en magisk dag! Kram! 🙂

 2. Sara says:

  Vilken mysig kväll ni ser ut att ha haft!
  Dukningen är som alltid fantastisk, du lyckas alltid få till det så fint. Undrar var du har köpt den fina girlangen?
  Önskar dig en fin dag och hoppas ni slipper mer snö!
  Kram Sara

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack för fantastiskt härlig feedback Sara! 🙂 Och ja, vi hade en riktigt mysig kväll. Det känns så kul att få påsk-pynta! Sen girlangen, den kommer från Meri Meri men jag köpte den för ett par år sedan så är tyvärr lite osäker på om den går att få tag i längre… ?

   Önskar dig också en riktigt, riktigt f.i.n. dag! Här snöar det tyvärr för fullt idag. Crazy!!! Kram! 🙂

 3. Lena says:

  Så vackert som alltid. Det vore en fröjd att få sätta sig vid detta underbart dukade bord. Och din mamma, ja vilken kalaspingla hon är. Alltid så snyggt och elegant klädd 🙂

  • gizmolina says:

   Du alltså, du är helt unik på att bjuda på fina komplimanger och underbar feedback som gör mig väldigt, väldigt glad! så – Tusen miljoner TACK Lena!!! 🙂 Och jag vet att även mamma kommer att bli väldigt glad då hon läser din kommentar…!

   Önskar dig en underbar onsdag fylld av lyckliga stunder! Kram! 🙂

 4. Elisabet says:

  Å vilken gullig dukning, nu blev jag också sugen på att påskfixa! Hoppas du snart får mer vårlikt väder också. Kramar

  • gizmolina says:

   Tusen t.a.c.k. för härlig feedback Elisabet! 🙂 Ja, vi får verkligen hoppas att våren hittar fram till Luleå snart för jag känner mig v.ä.l.d.i.g.t. färdig med vinter & snö nu…! Och du – klart du ska påskfixa! Själv har jag precis pyntat fler påskris i kväll.

   Önskar dig en riktigt härlig kväll! Kram! 🙂

 5. Elin says:

  Ska bli roligt att höra om dina jobb. Undrar hur många styling och coachingjobb i veckan du har. Hur får du jobben, annonserar du?

  • gizmolina says:

   Så kul att du är så intresserad av mitt jobb! 🙂 Min hemsida är snart klart men om du redan nu är intresserad av mina tjänster så kan du mejla mig på annastina@gizmolina.com

   Vad jobbar du själv med? Alltid roligt att höra vad ni bloggläsare gör!

   Njut din kväll! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *