A.W.A.K.E.

Allmänt

Nu hoppas jag att ni ligger och sover riktigt, riktigt gott och drömmer härligt fluffiga drömmar. Själv vaknade jag nyss helt kallsvettig efter världens märkligaste dröm inne brevid J i hennes smala 90 säng…. det är farligt att lägga sig där inne under hennes mysiga sänghimmel och läsa godnattsaga  för jag somnar 8 gånger av 10…zzz…  Tvättade precis bort sminket och blev klarvaken både av det + av att jag har sååå mycket att göra (planen var att jobba då J somnat) så nu tror jag kanske att jag blir uppe resten av natten.  Mitt mål för 2013 är att sluta med nattpass men jag får nog göra ett litet undantag här inser jag.  Att jag dessutom vaknade så kallsvettig är ett tecken på att jag inte är 100% i form ännu. Tokigt.

Lilla J tjatar fortfarande om våningssäng och nu tror jag ä.n.t.l.i.g.e.n. att vi har bestämt oss för vilken det blir !  Det blir nog… 

….denna !  hon vill nämigen åt myshörnan under där hon och hennes kompisar kan ligga och titta på film. (men jag önskedrömmer fortfarande om att hon ska ändra sig och gå för en vanlig säng 😉

Och hör på det här då: jag gick ju ut med granen (vilket prosjekt!) eftersom det skulle komma en bil och hämta upp granar runt hörnet från där vi bor. Trodde jag. Men det visade sig att gatan vid sidan om där vi bor inte alls hette det jag trodde så jag gick en bit till och inte var den gatan där heller… så gick jag lite till med min stora t.u.n.g.a. gran (de som såg mig måste ha trott jag var lite tokig )  och till slut stoppar jag en taxi och frågar var gatan jag söker är ? då visar det sig att den var typ ytterligare 10 min prommis bort !  då gav jag upp och gick hem igen med granen så det var mitt träna-med-julgran-pass. Haha 🙂

Önskar dig en riktigt GOD natt & en härlig morgon !

Update 05.25: ooops, mår riktigt illa. Back to bed !

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “A.W.A.K.E.”

 1. Man får se det positiva i det mesta hihi

 2. Sidsel says:

  Hei:-). Har du flere hvite papp stjerner ??

  Sidsel

 3. Sidsel says:

  Hei:-). Har du flere hvite papp stjerner ??

  Sidsel

 4. ebba says:

  alla barn vill ha våningssäng 🙂 lika bra att ge med sig, så de blir lyckliga, du kan ju alltid sälja sängen sen när hon vill ha en vanlig igen, för den dagen kommer den med! 🙂

 5. Maria says:

  Jättefin säng! Skulle vi också behöva i lillans rum när hon blir äldre. Men den var lite för dyr för oss….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *