A walk in the city.

Allmänt

Vi bor precis bak slottet .

Igår kväll tog vi en walk ner till city för första gången sedan flytten och det är bara att konstatera att vi bor galet centralt !  Alltså det tar oss typ 4-5 min så är vi på Karl Johan och vägen dit går genom slottsparken så det är en vacker prommis utan en enda bil i sikte.

Slottsparken = vackert.

Man kan nästan säga att det här är vår trädgård. Typ. 😉

Plask, plask…

Jag var föresten och fixade mina naglar i torsdags och glöm det jag sa om att gå och göra akryl på Central Festival. Kvaliteten visade sig vara hemsk så om du ska ner till  Phuket och vill ha akryl så är det Tanias Nail Club på Big C du ska gå till.  Där har jag alltid varit super nöjd.

Vet ni vad jag gör nu? Nej, tyvärr ligger jag inte i soffan med benen högt (fast jag vet att jag borde…), jag packar! Oh yes. Resväskan har åkt fram och allt från jeans + sneakers till badkläder åker i för i morgon sticker vi iväg på en liten minisemestertripp.   🙂  Oj, nu är mina J på G. Skönt ! då kan jag pusta ut (är alltid löjligt orolig då de är ute och åker på vägarna). 

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “A walk in the city.”

 1. Caroline says:

  Härligt med en oas så nära hemmet, plus att citypulsen ligger ett stenkast bort!
  Känner så väl igen mig i att kunna pusta ut när familjen är hemma igen efter att varit på vägarna.

  njut av minisemestern, och ta hand om dig!
  Kram från Caroline i Uppsala!
  (sitter just nu på balkongen med ett glas vitt och hör Kent spela på Slottet, kan tänka kig att de som är där gillar det. själv undrar jag om det är sista balkongkvällen innan flytt till radhus några hundar meter bort!)

  • gizmolina says:

   Ja det är verkligen ett fantastiskt ställe vi bor på nu och det är en lyx att ha så nära till allt. Passar mig som är citygirl perfekt ! 🙂 Låter som att du hade en härlig kväll igår ute på balkongen och så spännande med flytt ! Njut din söndag ! Kram !

 2. BloggMamman says:

  Mys med minitrip!
  Och ja, jag känner igen den där oron, tänk hur det ska bli när de små en dag får körkort- då kommer man inte kunna sova om nätterna…eller när de börjar gå på krogen…
  Tur att det är länge kvar 🙂

  Kram
  BloggMamman- tillbaka i bloggvärlden

  • gizmolina says:

   Visst blir man orolig ? och ja, herregud, tänk när de blir så stora? jag kommer att smyga i buskarna utanför nattklubben 😉 Tur som sagt att det är några år kvar. Vi får njuta “lugnet” nu ! Happy söndag ! Kram ! 🙂

 3. Kristine says:

  Høres ut som dere bor helt perfekt mht beliggenhet. Vi var i Oslo for et par uker siden, da var vi i slottsparken og gikk i gaten bak (forbi Jan T studio, Statsministerboligen mm. Fint strøk og sentralt) Kos dere på ferie!! DET ER HERLIG 🙂

  Klem Kristine

  • gizmolina says:

   Då gick du förbi vårt hus ! vår närmaste nabo är nämligen stadsministerboligen 🙂 så ja, läget är perfekt ! Önskar dig en flott söndag ! Klem !

 4. fru Svensson says:

  Känns som att ni hittat ert drömhem för framtiden.
  Det är ni värda 😉
  Och helt rätt,se parken som din trädgård,din oas att hämta energi i.
  Nu behöver du ju inte heller oroa dig när Johanna leker på dammkanten,nu när hon kan simma.
  Ha det nu så underbart på er lilla minisemester.
  Kramar till er alla

  • gizmolina says:

   Drömhem är det så jag njuter 🙂 och ja, jag tankar verkligen energi i den oas som ligger rakt utanför vårt hus. Härligt ! Önskar dig en fantastisk söndag och du, kan inte du mejla mig på nytt ang. de sockarna du önskar dig ? JIG sitter här och tycker att det så dåligt av mig att du inte fått dem …. så mejla så kommer paketet till veckan ! Kramar !!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *