A walk in the park.

Allmänt

Morgonens = linne Ti-Mo (från min butik), Cabezo Top Chill Norway, jeans Replay och solisar Gucci.

Vilken v.a.c.k.e.r.  walk vi hade till barnehagen på morgon. Jag fick lust att lägga mig i gräset och bara njuta ….  Men det har jag så klart inte tid till.  Och på tal om tid… tänk att det inte blir så många fler walks till dagis innan det är slut på den tiden i Johannas liv.  I morgon ska vi på förskoledag  och i augusti byter vi barnehage mot skola ! 🙂

Vår närmaste park som ligger mellan där vi bor och dagis.

Som sagt: det var en vacker morgon.

Lilla J hade gärna stannat kvar i parken och plockat fler kottar 😉

Nu ska jag svänga förbi en presselunch på väg upp till butiken!

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “A walk in the park.”

 1. Cecilia says:

  Detsamma här.Våran äldste börjar också skolan i augusti.Inte lång tid kvar i barnehagen nu :-.Spännande för de små liven och för föräldrarna med förstås 🙂

 2. Lena i Uppsala says:

  Hej fina Du!
  Härliga bilder från er härliga promenad i parken. Inte dåligt att gå genom en sådan vacker park varje dag, vardagslyx. Njut tiden och samla era mysiga stunder inom er. Det är spännande år som väntar med mycket utveckling, nyfikenhet och prövningar. Livet är underbart när vi lever livet – eller hur!
  Ha en fin dag i butiken!
  Kram,
  Lena (…som precis fick lite positiv energi av att vara här en stund…)

  • gizmolina says:

   Jag blir så glad när jag läser att jag ger positiv energi ! 🙂 tack för att du ger mig så fin feedback ! det förgyller dagen. Och ja jag förstår inte varför vi inte gått genom den vackra parken varje morgon ? det kommer vi absolut att göra fr.o.m. nu för nu måste vi ju passa på innan hon slutar på dagiset . Parken ligger nämligen inte på väg till skolan 😉 Också njuter vi dagislivet den sista tiden som är kvar ! för sen förstår jag att vardagen blir lite annorlunda. Önskar dig en underbart härlig kväll Lena ! Kom i håg att du är helt unik ! Kram ! 🙂

 3. fru Svensson says:

  Gångavstånd både till denna vackra parken och till havet måste verkligen kännas som lyx 😉
  Underbara bilder.
  Ha en härlig kväll.Kram

  • gizmolina says:

   Ja, det är fantastiskt att ha så nära till park & hav! 🙂 Njut din kväll fina du ! och hälsa ! Kram !

 4. mig&mitthem says:

  Slottsparken…åh vad mysigt!! Viss är det som dom säger, livet går så fort när man har barn!! Min äldsta skulle helst av allt vilja vara i Oslo hos farmor & farfar nu. Men inte för att umgås med dom utan att för att få en glimt av Justin Bieber. Hon tror helt seriöst att det kommer att bli dom en dag. (När jag var i den åldern, ca 12, trodde jag att jag skulle bli fru “Karate Kid”.) Fin blus du har på bilden, kanske tom färglösa jag skulle kunna ha en sådan. Tack för att du finns & delar med dig på din blogg!!! krams m

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack för fina ord ! 🙂 Ja, här i Oslo har det tydligen varit total Justin B. hysteri idag. Helt galet ! och så sött att din dotter ser framför sig ett liv med honom. Man har ett så underbart tänk då man är ung, helt utan spärrar ! 🙂 Och ja, det där att livet går fort då man har barn stämmer till 100 %. Jag hänger knappt med i svängarna.. ! Önskar dig en härlig kväll och en underbar torsdag ! Kram ! 🙂

 5. Jennifer says:

  Ser så härligt ut och gud så snygg du är :)! Kram Jennifer

 6. Lina says:

  Åh vilka mysiga bilder!
  Ja, det gäller att fånga dagarna med de små..det går så snabbt.

  Kram Lina

  • gizmolina says:

   Kul att du gillar dom ! 🙂 det var verkligen sååå fint i parken på morgonen. Och ja, det gäller att ta tillvara dagarna, de är en gåva. ! Kram !

 7. Anita says:

  Vilken vacker park, att bara vara och njuta i. Ligger parken mitt i stan? Den är jättefin din ChillNorway top. 🙂 Ha en trevlig torsdag! Det ska jag ha är min lediga dag! Ska prova ut linser, får åka in till stan. 😛

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! 🙂 Den vackra parken ligger bakom slottet, vid toppen av Karl Johan, så ja – man kan säga att det är mitt i stan (området kan liknas med Östermalm i Stockholm….). Låter underbart med ledig torsdag ! Njut dagen till max ! Kram! 🙂

 8. Efter inspiration från dig så köpte jag den där sparkcykeln till min 3-åriga tös och det kan vara det bästa köp jag gjort till henne. Hon älskar den och nu är det aldrig några problem att GÅ någonstans :)!

  Ha en mysig förskoledag imorgon…

  Kram Sandra

  Och just det – du är superdupersnygg på den bilden i parken :)!

  • gizmolina says:

   Åh så glad jag blev nu ! 🙂 tack för komplimangen ! och så fantastiskt kul att sparkcykeln blev en sån succé ! Min Johanna älskar sin också men det har du säkert försått eftersom den är med på a l l a pics 😉 Önskar dig också en riktigt fin torsdag! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *