A walk on the beach.


Kamala Beach idag runt kl.14. Åhhh vad jag gillar dessa lyxiga solsängar… de ger mig St.Tropez feelings (måste resa tillbaka till Club55 en gång…). Solsängarna är placerade rakt nedanför Sunwing på stranden (de tillhör en annan resort) och kan hyras för 600bath / dag. (600 bath = ca 120nok). P.S kolla in Johanna – min egen lilla paparazzi 😉

Chalong natt mot torsdag kl.02.00.

Nu har vi landat hemma i vår lägenhet i Chalong igen efter 4 UNDERBARA dagar uppe på Sunwing Resort Kamala Beach. Det har varit så mysigt med en “mini-semester” och Johanna har haft SÅ kul hos sina favoriter Lollo & Bernie.  Jag har så klart tagit en hel del bilder men i natt är internet super trögt så jag startar dagen imorgon med att bjuda er på ett långt och bildrikt inlägg 🙂 


Så här ser det ut på beachen nedanför Sunwing. Maj är verkligen lågsesong 😉  Och ja, jag vet att det är enformigt att se mig i dessa strandklänningar men det är såååå varmt här nere nu att jag inte klarar att ha på mig något annat. Och en BRA sak med dessa klänningar är att det gör ingenting att de blir förstörda av solcreme för jag kan bara kasta dem och köpa nya 🙂  (de kostar max 50 kr / st.).

Kommer du ihåg att jag skrev att det kanske blir change of plans ang vår hemresa? Jag har faktiskt inte klarat att bestämma mig för när vi ska resa hem ännu så vi får se….. ska förstöka styra upp den saken imorgon….

 
Dreams…. Kom ihåg att aldrig ge upp dina drömmar !   Målet med dagens beach-prommis var att shoppa en badring till Johanna, hon har blivit SÅ mycket tuffare badtjej på de dagar vi varit på Sunwing. Kul !!

Hoppas att du också får njuta dina dagar och att du har en trevlig “lill-lördag“?!  Själv fastnade jag nyss framför programmet Fashion på SVT World. Brukar du se det? Jag har sett båda avsnitten som varit och jag gillar det. Fashion är verkligen min passion! 🙂

GoDnAtT kRaMaR! ♥

Kategori: Thailand 2010 | 5 Comments

5 responses to “A walk on the beach.”

 1. Kan mycket väl tänka mig att ligga på en sådan säng och bara slappa en hel dag! Ser hur härligt som helst ut. Ha en underbar torsdag. KRAM

 2. Reidun says:

  Hei!
  Kunne nok tenkt meg å slappe av på en sådan seng..ser ut som dere storkoser dere..ha fortsatt fin ferie.

 3. Nilla says:

  Stanna så lääänge du bara kan 🙂
  Kram!!!

 4. JFR says:

  JFR – Du har väl inte glömt att köpa Mors Dag present till din mamma? Ingen panik, det är inte försent än! Hos JFR kan du beställa personliga & symboliska smycken med gravering och berlocker för under 99 kr. Lägg din beställning idag så garanterar vi leverans imorgon 28/5.

  Vi ses på vår hemsida, http://www.JFR.webb.se – och kom igåg, alla mammor är värda omtanke på deras speciella dag!

 5. Anonymous says:

  Var på kamala beach i mars och vad tomt det var där nu! Känner ju knappt igen sig. Kan rekommendera Surin beach och de lyxiga solstolarna utanför resturangen surin plaza resturang. Världens bästa service.
  /Mia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *