A WEEKEND REMINDER!

Jag blir så ledsen över att alla kvällstidningar kör stenhårt med bantningstips nu efter julhelgerna. Lova att ni inte bryr er om sånt! Njut livet, ät det du tycker om, och sluta ha dåligt samvete för att du precis mumsade i dig den där ljuvligt goda chokladbiten. Vi lever bara en gång och vi vet absolut ingenting om vår morgondag så fånga dagen och kos dig! 🙂 (sen önskar jag i och för sig att gå ner en hel del kg som jag gått upp senaste tiden men det är en helt annan sak… )

Nu ska jag köra på här innan det är dags att sticka ut och handla middag + hämta hjärtat och den här helgen tänker jag verkligen ta vara på för på måndag kickar vardagen igång på allvar igen med läxor, aktiviteter och massa jobb… så, nu ska dipp blandas och bubbel läggas på kylning så att vi kan köra fredagsmys deluxe. Whooop, whooop!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “A WEEKEND REMINDER!”

 1. Anna says:

  Men du vet…Lagom är bäst! Ät gott, träna och må bra!
  Det tror jag på. För precis som du skriver lever vi ju bara en gång!
  Så idag har jag tränat på gymmet och därför kan jag nu unna mig en bulle till teét 😉 Happy Fredag till dig och din söta dotter.

  • gizmolina says:

   Håller med dig 100% Anna! L.a.g.o.m. är ordet! 🙂

   Önskar dig en festlig fredag och ett fantastiskt 2014! Kram!

 2. Tilda says:

  Håller också med, man ska kunna njuta i livet utan att få ångest av att äta gott.
  Var man än tittar så handlar det om att banta och få bort kilon, även i sociala medier bland mina vänner tycks allt handla om hur duktig man är med träning och kost. Jag blir så trött!
  Man får själv hitta sin balans.
  Tycker synd om barn och unga idag som ska växa upp i denna hysteri, hoppas jag lyckas få mina barn att inse att de duger som de är.
  / Kramar! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *