THIS DAY IS A WORK IN PROGRESS.

Allmänt

Godmorgon sköna bönor!

Torsdag idag, strålande sol, en mysig Gucci vid min sida och Johanna på skolan. Ja, då är det väl helt enkelt bara att kicka igång arbetsdagen! och idag från min nya lilla kontorsplats som jag tror blir här.  Har suttit och jobbat vid köksbordet en längre tid men hatar att det blir så rörigt där och att min mac alltid, på något sätt, är i vägen så – min kontorskrok (vi snackar en hörna i vardagsrummet) är som sagt a work in progress….

Och! det är min webshop också.  Det har medvetet inte varit speciellt mycket action där i sommar men nu är det dags att kicka igång den igen och idag kommer jag att fylla upp den med snygga N.E.W.S. och det känns bara så bra. Och se vilken fin ny annons som min duktiga fina vän har gjort :

 Me L.I.K.E. ! You like?

Och – jag får dessutom hjälp att fixa till lite förändringar här på bloggen. Känns som att det är dags. Det blir inte stora ändringar, men några små… ungefär som när man skyltar om skyltfönstret i en butik… känslan består men det känns bara nytt & fräscht.

Så som sagt: this day is a work in progress!

Hjärtat ska till tandis idag så jag ska hämta henne redan kl.14. Det betyder att jag måste vara huuuuur effektiv som helst nu så girls…

…jag önskar er alla en m.a.g.i.s.k. dag fylld av solsken så ses vi lite senare!  🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “THIS DAY IS A WORK IN PROGRESS.”

  1. Lina says:

    Me like!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *