A WORK IN PROGRESS.

Allmänt

Snapshot från dagens om-möblering som i.n.t.e. (!) är klar. 

Kommer ni ihåg att jag skrev att jag funderar på att möblera om i vardagsrummet? Well, idag satte jag igång så nu är Casa Gizmolina plötsligt a work in progress för när man flyttar på det ena så leder det till att man får flytta på det andra…  Just nu rullar jag tex ut skåp från sovrummet in i köket så ja, man kan väl lugnt säga att kvällens ord här hemma är: k.a.o.s. !  men liiiite måndagsmys ska vi nog få till också. 😉

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “A WORK IN PROGRESS.”

  1. Jisses. Spännande o se hur det blir! Du inspirerar alltid med din inredning. Ska flytta till radhus snart så suger i mig all inspo jag kan få 😉

    • gizmolina says:

      Ja, jisses är verkligen rätt ord ! 😉 Och tusen tack för härlig feedback! den lyser upp här i kaoset. Ett tips inför din flytt är att samla pics inspirerande pics du hittar på vägen i ett album, eller på ett moodboard. Njut kvällen! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *