A-WORK-IN-PROGRESS.

Allmänt

Min utsikt från sängen på morgon. Tror Johannas discokula får bo kvar inne hos mig en stund till…  Och ja, jag kan se när kungen & drottningen vaknar på slottet där borta mellan trädgrenarna 😉  

Sovrummet här i Casa Gizmolina är som sagt a work in progress efter att vi bytt rum med Johanna men eftersom jag är så glad över att det börjar ta form så passade jag på att knipsa några pics där inne på morgon. Men som sagt – det är i.n.t.e. färdigfixat !

Jag är så glad i mina buddhas som jag släpat hem från Thailand genom åren. De sprider harmoni över Casa Gizmolina.

Jag älskar inspirerande böcker och den här var en av årets julklappar.

Boken är fylld av underbara bilder och härliga texter.

Mina vackra hårpynt från Jennifer Behr får gärna ligga framme och blinga.

Åh så skönt det var med en liten bloggpaus. Ä.l.s.k.a.r. verkligen min ♥ blogg ♥!

Men nu: back to fix!

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “A-WORK-IN-PROGRESS.”

 1. Annette says:

  Dette blir så fint, du har en kjempefin stil!
  Elsker å lese bloggen din, er innom hver dag, og jeg blir alltid i like godt humør! Jeg skal også freshe opp soverommet, så gleder meg veldig til å se det ferdige resultatet ditt, for jeg vet at det vil inspirere meg til å sette i gang 🙂
  Håper dere har hatt en flott søndag, kjekt med litt alenetid, og veldig kjekt med tid sammen etterpå!! Lykke til 🙂 Klem

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för fantastisk feedback Annette! Åh så glad jag blir! 🙂 Och så kul att du också planerar förändring i hemmet! Jag lovar att knipsa pics då jag är färdig här, om jag nu någonsin blir helt färdig…

   Söndagen blev fylld av hemmafix för min del och sen då J kom hem körde vi söndagsmys med tacos innan jag såg en fantastiskt bra film. Hoppas att din helg varig magisk och att du får en underbar vecka! Kram!

 2. Camilla says:

  Såå fiint det ser ut på soverommet, og ja, herlig å rense ut masse klær ol som ikke blir brukt. Skal også ta fatt på vårt soverom nå. Takk for en herlig blogg, og tipset om Style interiør:) Klem

  • gizmolina says:

   Tusen t.a.c.k. för fina ord Camilla! De värmer! 🙂 Det är som sagt långt ifrån klart där inne på sovrummet men en liten bit på väg… och hoppas att du liker Style Mag Interiør?

   Önskar dig en happy new week! Klem!

 3. Josefin says:

  Ohh,mer bilder ønskes 🙂 Er også spent på lille/store frøkens nye rom – trenger inspo!

  • gizmolina says:

   I kväll har det äntligen hänt lite inne på Johannas rum, bl.a. har hyllor monterats upp så snart kan jag knipsa pics och visa ! 🙂 Men – det är många detaljer kvar….och J vill ha en våningssäng som är beställningsvara…

   Njut din vecka ! Klem!

 4. Malin says:

  Ser heeelt ljuvligt ut! Snyggt med disco kula och buddahs!

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack Malin! 🙂 Jag älskar både discokulor och buddhas så det blir en del av dem här hemma i Casa Gizmolina…

   Happy new week ! Kram!

 5. Så fint det blir! Vilken tur att du älskar din blogg så att vi får ta del av alla dina fina bilder!:) Må så gott!

  • gizmolina says:

   Miljoner tack ! 🙂 Och ja, visst är det tur? och mitt mål är att jobba ännu mer bloggen i år.

   Må gott du också och njut den här nya veckan! Kram!

 6. Erika says:

  Så spännande att se hur slutresultatet blir!
  Ha en fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *