A WORK IN PROGRESS.

Allmänt

10616212_10152668260295796_1394258501034044727_n

My workplace is a work in progress with a lot of work in it, Ha, ha, Anyway – här hänger jag i kväll och går igenom tråkigt pappersarbete, i min lilla kontorskrok som börjar ta form. Och ja, det är lite tight där på högersidan men strunt samma, det funkar, och inte säkert bordet blir stående här så länge.  Det blev föresten mycket luftigare känsla här i loungen då jag flyttade ut bokskåpen med glasdörrar. 

Johanna somnade för en stund sedan men hon är verkligen inte i form….stackars lilla hjärtat…. Åh som jag hoppas att hon får vara lite piggare i morgon! Och nyss kom JIG hem och blev irriterad över att några soppåsar + en hög med magasiner var i vägen då han skulle öppna dörren. Men så går det då en desperate houswive rensar, städar och fixar samtidigt som hon vabbar (eller vad det nu hette?). Hur som helst, är nog bäst att jag går ut med alla sopor nu, för husfridens skull. Får se fördelen i att jag får andas lite frisk luft! 😉

Och just det, jag var föresten ut på en trevlig middag precis innan vinterferien kickade igång, tillsammans med ett helt gäng  mamas från Johannas skola. Vi testade nya Villa Paradiso här i krokarna och det var riktigt mysigt! Kändes som att vi plötsligt förflyttat oss till Italien. Men du måste gilla pizza för att gå dit för något annat hittar du (nästan) inte på menyn. Ja, förutom en väldig massa goda viner så klart….!

11050738_10152668355925796_904903058857267988_n 2

Det är vissa människor man möter i livet som man bara blir helt lycklig av och det här är en av dom!   Vi hade de bästa samtalen den där kvällen och jag ser fram emot att fortsätta där vi slutade en dag snart… !  (vi har barn i samma klass).

Njut kvällen vidare min fina bloggvän! Själv ska jag mysa med Ungkaren i Australien!  Ja, jag älskar det programmet! trots att jag vet vem han väljer! Ha, ha. 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “A WORK IN PROGRESS.”

 1. karin says:

  Åh hoppas hon känner sig piggare imorgon, ha en fortsatt fin kväll:)

  • gizmolina says:

   Tusen t.a.c.k. för omtanken Karin! Det hoppas verkligen jag också.

   Ha en fortsatt fin kväll och sweet dreams! Kram! 🙂

 2. Heidi says:

  Hei vakre deg!
  Ser ikke så mye av toppen din, men den ser virkelig fin ut! Hvor har du kjøpt den? Finnes den i butikk nå?
  God bedring til Johanna, håper virkelig hun føler seg bedre i løpet av dagen!
  Ha en strålende tirsdag! Klem Heidi 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen tack för fina ord och krya-på till Johanna! 🙂 Och så kul att du liker toppen! Det är en kimono från Ganni som jag blivit riktigt glad i. Shoppade den i våras så den finns nog tyvärr inte kvar längre… (köpte den på Ganni butiken i Hegdehaugsveien).

   Önskar dig också en strålande dag! N.j.u.t. solen! Klem!

 3. Monica says:

  Heisan 🙂 De er så fine de skapene dine. Hvilket merke er det? Og er du fornøyd med de?
  Håper Johanna er frisk som en fisk i dag 🙂 God bedring til henne. Ha en herlig dag dere to 🙂

  • gizmolina says:

   Så kul att du liker skåpet! 🙂 Vet du att jag älskar dessa bokskåp! Sålde de i min butik Gizmo & Co för många år sen och då såldes de även hos R.O.O.M. men nu finns varken min butik eller R.O.O.M. kvar… så tror tyvärr inte du får köpt dem här i Oslo längre… Husker tyvärr ej märket heller just nu? Men kan tänka mig att de kanske har de på R.O.O.M. i Stockholm (i PUB gallerian). Ring och checka! Och tack för omtanken ang. Johanna. Jag hoppas också att hon snart är frisk igen…

   Happy tisdag! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *