A work in progress…

Allmänt

Nu kan jag inte hålla mig längre från att visa er min nya f.i.n.a. loggo till nettbutiken som snart lanseras. What you think sweeties ?   Jag jobbar för fullt med att få alla detaljer på plats och även om allt inte blir 100% klart så kommer jag ändå att lansera en dag snart så får jag hellre fixa detaljer på vägen… den får helt enkelt vara a work in progress för viktigast är trots allt att ni slipper mejla mig varje gång ni önskar att shoppa.

Här  i Phuket är klockan 22.20 och det är dags att få en pigg prinsessa i säng och frågan är vem som kommer att somna först ?  J eller moi? 😉

P.S jag har problem med min e-mail så om du inte får svar från mig så vet du varför…. har en på saken som hjälper mig att fixa ny mejl-adress.  förhoppningsvis är den i box i morgon (tisdag).

Kategori: Allmänt | 32 Comments

32 responses to “A work in progress…”

 1. L8 says:

  Hej sötaste!!! Spännande med din closet:), saknar dina alltid så underbara ballonger, that´s you;)!!!! Njut av sköna varma dagar i Thailand, här hemma är har bikinin varit på en dag och det var kallt och inte så vackert=)……….
  Pussiluss fina, vi hoppas på sol och värme i LLA och att vi ses!!!

  • gizmolina says:

   Darling ! tog bort bilden för kom på att den kan missförstås eftersom det inte är den som blir på 1.a sidan, utan en annan, med ballonger så klart 😉 den här är bara för mig / web-teknikerna som en 1:a sida när vi lägger in bilder etc. Lovar att jag njuter solen & värmen ! och jag hoppas också att vi ses i Luleå. M.i.s.s. you !!! Puss ! 🙂

 2. Lena i Uppsala says:

  Jag gillar det jag ser och väntar med spänning på att du får allt klart så jag kan “klicka” hem saker från dig. Får man hemskickad med fina påsen då också… Den gillar jag så skarpt. Fast än bättre vore en stor härlig beachväska i canvas à la Gizmolinas. vad spännande för dig med netlansering, tror det kommer gå lysande för dig och jag önskar dig redan nu de varmaste lyckönskningar . Tror dock att det finns stor risk i att du somnar till före sessan din….
  Kram
  Lena

  • gizmolina says:

   Åh vilken B.R.A. idé med en Gizmolina beach bag i canvas ! Det skiver jag upp på en notis på mitt moodboard ! 🙂 för tyvärr finns inte de fina rosa påsarna från min förra butik kvar…. Hoppas jag får möjlighet att göra nya en dag… ! Och ja, jag tror också att risken för att mama somnar först finns 😉 men om inte så ska jag också sjunga med Lotta i kväll. Kram !

 3. maria says:

  Den loggan är DIG!! (Med ballonger till så kan det inte bli bättre.)Du har inte funderat på att ta in Please jeans till din affär? Så otroligt underbart sköna & snygga, tar slut i affärerna så fort de kommer in. ( de rosa skulle passa dig)
  Du din kreativa positiva själ, tack för allt fint du delar med dig av……Krams m

  • gizmolina says:

   Kan garantera dig att det dyker upp ballonger ! 😉 och miljoner tack för fina ord ! de värmer ! De där Please jeansen håller jag ett öga på så vi får se…. (tack för att du tipsar!). Önskar dig en fantastisk vecka! Kram!

 4. Ska bli spännade att se din nya butik på nätet
  får se om vi från Sverige kan handla här i så fall kommer jag att titta in.

 5. Marita says:

  Hej. Å vad kul att webshopen är på gång. Hoppas d funkar att handla från Sverige också. Men en liten undran, jag kanske är för ivrig

 6. Anita says:

  Vad kul att webb butiken är på G. Loggan blir jättebra. J kanske somnar före dig, det trör jag. ;-=Det tror jag. Här har varit några hyffsade dagar, med Ha en fortsatt trevlig semester sol och blåsigt. 😉

 7. Anita says:

  Vad kul att webb butiken är på G. Loggan blir jättebra. J kanske somnar före dig, det trör jag. 😉 Det tror jag. Här har varit några hyffsade dagar, med Ha en fortsatt trevlig semester sol och blåsigt. 😉

 8. Malin says:

  Ska bli så himla spännande, har sett fram emot detta. Men nu ska jag flytta till Oslo, så att jag kommer in i butiken också!! Kramar

  • gizmolina says:

   Lycka till med Oslo flytten och välkommen till Gizmolina & Co. ! ser fram emot att se dig i min butik ! Kram ! 🙂

 9. Miss West says:

  Åååå vad fin loggan är – ska bli spännande att kika in sen när allt är klart!

  God morgon o ha en fin dag!

 10. fru Svensson says:

  Snyggt.
  Jag tycker du ska samarbeta med J och fixa fram “Gizmostrumpor” rosa med ballonger på givetvis,och din snyggt skrivna logga.
  Jag skulle handla direkt 😉
  Skulle ochså gilla en Gizmobeachbag som de andra skrev,handlar ofta med tygkassar och alla är inte så vackra !!
  Lycka till med allt jobb.Kramizar

 11. Johanna says:

  Å efterlyser Valerie klänningen moccawi, strl S??!

 12. Jonas says:

  Glöm inte att du ska maila en sak till mig sen med baby 😉

 13. Josefine says:

  Åh så KUL darling!

  Massa soliga Sverigekramar <3

 14. SUPER SNYGG!!!!! Längtar att se resten ♥

  Massa stora kramar till dig & Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *