ABOUT FRIDAY & JULGRANAR…!

Goood tisdag mina kära bloggvänner! 

2 julgranar i hallen och en rörmokare i källaren, det var min status i eftermiddag…  Ja, du läste rätt, jag har tagit upp ett par granar i dag, tidigt?, absolut! men det är bara jag i vår familj som kommer att vara här hemma fram till jul så jag kan lika gärna smyga upp en gran här och där…  till att börja med på övervåningen dit oavsett inga gäster går…  Och det passade bra att sätta igång nu då rörmokaren skulle in i tvättstugan, annars hade han fått kryssa mellan granarna med sin stora “vagn”. Ha, ha.  Men det är inte mycket att skratta åt att man behöver ringa hem en rörmokare. Uff, det var det sista jag hade lust / tid till …

…så, för att fokusera på något betydligt festligare och trevligare, låt oss ta en titt på hur min helg såg ut!

 

Helgen startade dimmigt men fantastiskt trevligt! Efter ett besök på min kära väns super fräscha kontor så gick vi till Hemmagastronomi nere i Norra Hamn för ett “after work” glas…  

 

…klockan var inte så mycket då vi kom dit så vi hade hela restaurangen för oss själva men sen sa det plötsligt POFF! så var det både fullt inne och mörkt ute.  

 

Vilken kväll! Vi hade verkligen så fantastiskt trevligt och jag cyklade hem med ett stor smil fylld av härlig energi!  (tusen miljoner tack för en amazing afton Anna!)

 

Och så här såg min handelkorg inför helgen ut… en mix av halloween & jul. Ha, ha.  för nu är det verkligen crossover season ute i butikerna . Häxhattar varvas med juleskum (årets smak 2023? Banana Caramel, låter inte så gott om du frågar mig men köpte för att testa, de tär tradition.. ) och julmust ! nej men hur mysigt är det inte att julmusten är här?! Har du sett årets nya “smak” på julmust?

 

Julmust Apelsin ?!? Ursäkta mig men hur tänkte de här? Personligen tycker jag att julmust ska smaka julmust. 

 

Jag såg föresten klart “And Just Like That” igår och SOM jag grät…. nej men jag misstog mig helt då jag tyckte att de första episoderna var sega för nu, då jag såg om hela säsong 2 från starten så fullkomligt älskade jag den!!! Åh jag ville inte att den skulle ta slut… vill se mer av Carries helt amazing vackra nya lägenhet och hennes outfits och hur ska det egentligen gå med Aidan? Längtar såååå till nästa säsong kommer! för visst kommer det en till?

Har du sett ? Vad tyckte du ?

 

Önskar dig en lovely kväll fylld av happiness!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

38
Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “ABOUT FRIDAY & JULGRANAR…!”

 1. Marie Å says:

  Underbart, jag kommer inte vänta länge med att smyga upp lite julbelysningen ute… Kanske avvaktar lite med grangirlangerna men absolut slingor och lite ljusdekorationer!

  • gizmolina says:

   Åh klart att du ska smyga upp julbelysning ute! Vi behöver allt ljus vi kan skapa i höstmörkret så upp med slingor och ljusdekor, du – och alla andra som ser det – kommer att älska det !

   Önskar dig en magisk dag Marie!

   Kram! Miss.jag-älskar-ljusslingor 🙂

 2. Lena says:

  Ute kanske slingor kommer upp lite innan 1:a advent, mysigt med ljus när man kommer hem. Annat som ljusstakar, gran mm tas fram den 1:a advent och åker ner nästan direkt efter jul, men njuter av allt hela december.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *